EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

16:33 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha començat a resoldre i abonar les primeres peticions

Benidorm rep més de 1.200 sol·licituds per a les ajudes municipals a empreses i autònoms

19 agost 2020
Benidorm recibe más de 1.200 solicitudes para las ayudas municipales a empresas y autónomos

Les ajudes per a pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19 oscil·len entre els 500 i els 1.000 euros

L'Ajuntament de Benidorm ha rebut més de 1.200 sol·licituds d'empreses, comerços, pimes i autònoms per a acollir-se a l'ajuda municipal per a pal·liar els efectes de la crisi econòmica derivada de la Covid-19, segons ha informat hui la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, qui ha recordat que el termini de sol·licitud va finalitzar el passat 14 d'agost.

L'edil ha explicat que "ja s'han valorat per la comissió tècnica les tres primeres remeses de sol·licituds, i esta mateixa setmana han començat a abonar-se les ajudes concedides en la primera d'elles, que va ascendir a un import de 41.500 euros". Així mateix, d'ací a poc temps es procedirà al pagament de la segona remesa i s'aprovarà la tercera, valorada hui per la comissió tècnica avaluadora que es reunix setmanalment per a atendre i estudiar les peticions.

Gómez ha recordat que "des de l'Ajuntament es vol contribuir a la recuperació i manteniment del comerç local i a la revitalització del teixit productiu de Benidorm, minimitzant en la mesura que siga possible l'impacte econòmic que ha provocat la crisi sanitària".

La responsable d'Ocupació ha especificat que "l'import de les ajudes oscil·la entre els 500 i els 1.000 euros en funció de l'afecció que el decret d'estat d'alarma va provocar sobre l'activitat". Així, l'ajuda ascendirà a 1.000 euros per als qui es van vore afectats pel tancament d'establiments; a 750 euros per als qui van vore reduïda la seua facturació en almenys un 40% entre el 14 de març i el 19 d'abril respecte a la mitjana dels sis mesos anteriors o el període d'alta de l'activitat; i a 500 euros per als sol·licitants que hagen sigut beneficiaris al seu torn de les ajudes municipals a les famílies.

Gómez ha indicat que "fins hui un percentatge molt alt les peticions avaluades s'han resolt favorablement", i ha aclarit que "la majoria de les sol·licituds denegades han sigut desestimades per tindre l'activitat el domicili fiscal anara de Benidorm, incomplint així un dels requisits de la convocatòria".

Estes ajudes municipals al teixit comercial, empreses, pimes i autònoms se sumen a les dirigides a alleujar els efectes de la Covid-19 entre les famílies de Benidorm; unes ajudes a famílies a les quals s'han destinat 1,4 milions d'euros.