EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

10:07 AM

HORA BENIDORM

20ºC

Intervals de núvols con lluvia escasa

SE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

90%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'exposició, composta per 32 pintures i 4 escultures, es podrà visitar fins al 3 de març en el vestíbul de l'edifici consistorial

Els Nous Creadors tornen a l'Espai d'Art de l'Ajuntament de Benidorm

09 febrer 2023
Concurso de Nuevos Creadores.

Des de hui, i fins al 3 de març, es pot visitar, en l'Espai d'Art del vestíbul de l'Ajuntament de Benidorm, l'exposició de pintures i escultures de la trenta-quatrena edició del Concurs de Joves Creadors que organitza la Regidoria de Joventut.

Este matí, el regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez, acompanyat per l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer, altres membres de la corporació i públic, han realitzat un primer recorregut per la mostra que incrementa substancialment el nombre d'obres exposades respecte a l'edició anterior, 32 pintures i quatre escultures, la qual cosa "retorna el concurs als nivells previs a la pandèmia", ha valorat el regidor.

Jaime Jesús Pérez ha destacat la "gran participació femenina" en la present edició amb la inscripció "de 20 dones i sis homes" provinents de tota Espanya, especialment de la província d'Alacant, de la Comunitat Valenciana i "també de Benidorm", ha incidit.

El Concurs de Joves Creadors té per objectiu "fomentar les arts entre els joves" i, al temps "facilitar que persones i associacions" puguen exhibir les seues creacions amateurs, ha recordat Pérez i, per descomptat, premiar-les. En este sentit, el jurat entregarà 1.000 euros a la millor pintura i 1.000 més a la millor escultura. Així mateix, el millor creador menor de díhuit anys, rebrà una gratificació de 100 euros.

El 3 de març, a les 12.30, el jurat farà públic el seu veredicte i entregarà els premis en metàl·lic i els diplomes acreditatius. A partir d'eixe moment, les obres premiades, s'incorporaran al patrimoni municipal.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file