EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

23:43 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

González de Zárate reivindica les més de 7.000 places en aparcaments dissuasius i autobusos gratuïts per a facilitar els desplaçaments al centre, la Cala i el Racó de l'Oix

Mobilitat trasllada a l'hostaleria i el comerç les bonificacions en el pàrquing de l'Aigüera perquè les fomenten entre els seus clients

09 febrer 2023
Parking de l'aigüera

Les associacions del sector de l'hostaleria i el comerç (Abreca, Cobreca, Ociobal i Aico) van mantindre ahir una reunió amb el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, qui els va traslladar les últimes mesures adoptades pel seu departament amb motiu de la nova gestió pública del pàrquing de l'Aigüera i les bonificacions a les quals poden accedir els clients dels seus establiments perquè les fomenten entre ells.

Així, González de Zárate els va comunicar que amb la nova gestió es manté la bonificació d'una hora d'aparcament gratuït en presentar un tiquet de compra en comerços, bars, restaurants, etc. del centre de Benidorm per un import igual o superior a 20 euros, la qual cosa suposa un canvi respecte a l'anterior, ja que la despesa mínima estava fixat en 60 euros.

Per a beneficiar-se d'esta bonificació, l'edil els va explicar que els clients hauran de realitzar les seues despeses en els establiments de la zona centre, que comprén la delimitada per les avingudes de Jaume I, Alfonso Puchades, Comunitat Valenciana i Europa, quedant incloses estes vies.

González de Zárate els va indicar que els establiments comercials i de restauració de la zona centre "rebran tiquets d'estacionament gratuïts d'una hora per a entregar-los als clients que hagen fet una despesa igual o superior a 20 euros i s'entregaran 100 vals per establiment, amb una caducitat de sis mesos". Fins que s'instal·len els nous equips i siguen repartits els tiquets, "la bonificació es farà presentant el tiquet o factura en les oficines del pàrquing".

Igualment, es va recordar que el pàrquing públic de l'Aigüera ha habilitat 40 places d'estacionament gratuït per a motocicletes, situades al costat de les rampes de pujada i baixada, xifra que s'augmentarà a 80 en les pròximes setmanes. "Són unes places que venen molt bé per als treballadors dels establiments del centre, que ara tenen més places per a deixar les seues motocicletes quan acudixen al seu treball" ha precisat González de Zárate.

D'altra banda, en la cita d'ahir també es va abordar el significatiu creixement de places en aparcaments dissuasius per la ciutat, que superen ja les 7.000. En aqueix sentit el regidor de Mobilitat va qualificar de "fonamental" esta mesura de crear nous pàrquings d'este tipus "i la posada en servei d'autobusos gratuïts en els més allunyats del centre" que permeten als usuaris de les places dissuasives al costat de l'Estació d'Autobusos i al carrer Cuba "agafar un autobús cada 15 minuts, els set dies de la setmana, que els porta al centre, al Racó o la Cala de manera gratuïta".

González de Zárate i els representants de les associacions van coincidir que es tracta d'un servici "molt potent i positiu". A més, es van valorar les campanyes de promoció dels aparcaments dissuasius que s'estan duent a terme a través de les pantalles digitals de la ciutat "que permeten als ciutadans i visitants conéixer on es troben estos aparcaments gratuïts i triar els que els venen millor". Finalment, el regidor de Mobilitat va tornar a deixar de manifest "l'aposta d'este govern a favor d'una mobilitat sostenible i del foment del transport públic".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file