EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

10:43 AM

HORA BENIDORM

22ºC

Poc núvol

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Saló d'Actes de l'Ajuntament, escenari d'una de les creacions més universals de la literatura espanyola

El Tenorio torna a Benidorm per Tots Sants

01 novembre 2023
El Tenorio en Benidorm.
El Tenorio en Benidorm.

Com dicta el costum, Benidorm ha sigut escenari, una vegada més, de les aventures del burlador de dones, Don Juan Tenorio. Una iniciativa de la Regidoria de Cultura i de les companyies Tossal Teatre i Alpí Teatre.

El Saló d'Actes de l'Ajuntament s'ha transformat a la Sevilla del segle XVI gràcies a la lectura dramatitzada d'una de les creacions més universals de la literatura espanyola, obra de José Zorrilla. En esta ocasió amb l'elenc d'actors de Tossal Teatre i Alpí Teatre, sota la direcció de Manuel Palazón i Ricardo Molina.

El públic ha pogut gaudir d'un clàssic del teatre espanyol en les dates de Tots Sants. Entre els assistents, el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, altres membres de la Corporació Municipal i amb part del públic vestit per a l'ocasió perquè, cal recordar, que les modes importades de més enllà de l'Atlàntic han transformat estos dies en Halloween.

El Tenorio és un drama romàntic, compte la història d'un burlador de dones que dona principi en els dies de Carnestoltes i finalitza el Dia de Difunts; un seductor que, malgrat mofar-se dels valors socials de l'època, acabarà enamorat de veritat de la càndida Doña Inés i que, gràcies a eixe amor, es deslliurarà de les flames de l'infern.