EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

15:34 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

NE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Al matí s'ha celebrat la tradicional eucaristia en Sant Jaume i a la vesprada en el Mare de Déu del Sofratge

Benidorm celebra Tots Sants amb visites multitudinàries als seus cementeris

01 novembre 2023
Cementerio de Sant Jaume, hoy.
Cementerio de Sant Jaume, hoy.

Milers de persones han recordat i homenatjat hui, festivitat de Tots Sants, als seus difunts amb visites als dos cementeris de Benidorm en una jornada en la qual el temps, a pesar d'algunes previsions, s'ha portat com mereix la data.

A les 12.30 del migdia, el cementeri municipal de Sant Jaume ha acollit una missa oferida pel rector de l'església de Sant Francesc d'Assís, Francisco Juan Galiana, en la qual han participat centenars de veïns. Entre ells, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; el regidor de Cementeris, Jaime Jesús Pérez; altres membres de la corporació municipal; i el diputat autonòmic, José Ramón González de Zárate. L'eucaristia s'ha repetit, ja a la vesprada, en el fossar de la Maré de Déu del Sofratge, en esta ocasió a càrrec del capellà rector de l'església de l'Almudena, Pedro Crespo.

Des de dissabte passat, i fins demà, dijous 2 de novembre, els cementeris de la ciutat han ampliat els seus horaris d'obertura des de les 8.00 h del matí fins a les 20.00 h de la vesprada, amb l'objectiu que totes les persones que així ho desitgen, puguen acudir i presentar els seus respectes als éssers estimats desapareguts. A més, l'Ajuntament, en col·laboració amb l'empresa concessionària del transport urbà, Avanza, ha reforçat el servei d'autobusos amb destinació al cementeri de Sant Jaume.

Cal recordar que, amb motiu de Tots Sants, l'Ajuntament ha realitzat en el cementeri de la Mare de Déu del Sofratge labors de neteja i renovació de pintura en general en les seues instal·lacions. Així mateix, s'han executat labors de manteniment i podat en l'arbratge, i de reparació d'algunes peces de paviment deteriorat en el recinte.

Pel que fa a Sant Jaume, s'han incrementat el nombre de nínxols i el seu perímetre, ampliació que inclourà en un futur la construcció d'un tanatori en els terrenys annexos. Estes millores se sumen a les fetes amb anterioritat que han dotat al fossar d'un aparcament amb capacitat per a més de 600 vehicles, més zona d'arbratge i nova il·luminació.