EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

21:50 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvol con lluvia escasa

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

55%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde Toni Pérez ha rebut este matí al nou càrrec i als membres del Grup Carta de Poblament

El professor Antonio García serà el mantenidor de la representació de la Carta Pobla 2022

26 abril 2022
Carta Pobla

El professor Antonio García, exdirector de l'IES Pere María Orts i Bosch i amb una llarga trajectòria docent a la seua esquena, serà el mantenidor de l'acte de representació de l'Atorgament de la Carta Pobla, amb motiu del 697 aniversari. Per açò, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha rebut este migdia als integrants del Grup Carta de Poblament i al mantenidor d'enguany.

Un acte al qual han acudit, a més del mateix García, la presidenta del Grup, Mari Luz Navarro, els integrants del mateix Esperanza Rostoll i Pasqual Almiñana, el president de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', Adrián Romero, i els regidors de Festes i Cultura, Jesús Carrobles i Jaime Jesús Pérez.

La representació de l'atorgament de la Carta Pobla l'any 1325 tindrà lloc dissabte que ve 7 de maig en la plaça de Sant Jaume, encara que la setmana prèvia estarà repleta d'actes commemoratius.

Així, el dia 2 de maig a les 20 hores s'inaugurarà l'exposició '100 anys de Pere María Orts i Bosch' en l'Espai d'Art de l'Ajuntament. El dia 3 a les 19.30 tindrà lloc la inauguració de l'exposició 'XXX Aniversari Grup Carta de Poblament' a la Casa del Fester i mitja hora més tard la conferència de Rafael Alemany sobre 'Pere María Orts i Bosch: L'home i el seu pensament'.

Un dia després la Sala d'actes de la Casa del Fester acollirà l'obra de teatre 'Va poder succeir' a partir de les 20 hores a càrrec del Grup Carta de Poblament. El dijous 5 de maig hi haurà un concert a càrrec de l'Orquestra de Cambra de la Unió Musical de Benidorm.

El dissabte se celebrarà la representació de la carta Pobla a partir de les 21.30 i el diumenge es tanca la programació amb un concert homenatge a Pere María Orts a càrrec de la Societat Musical L'Illa a l'auditori Óscar Esplá. Tots els actes commemoratius de l'efemèride estan organitzats pel Grup Carta de Poblament, l'Associació de Penyes i les Regidories de Cultura i Festes.

Carta Pobla