EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:43 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Impartit per FOREM, han visitat a l'Ajuntament on han sigut rebuts per Toni Pérez

9 persones amb discapacitat participen en el curs d'activitats administratives a Benidorm

26 abril 2022
Empleo

Este matí, els nou alumnes del curs d''Activitats auxiliars administratives per a persones amb discapacitat' que impartix la Fundació Formació i Ocupació Miguel Escalera (FOREM), vinculada al sindicat Comissions Obreres, ha fet una visita a l'Ajuntament de Benidorm on, acompanyats pel seu professor, Juan Andrés López, han sigut rebuts per l'alcalde, Toni Pérez; la regidora d'Ocupació, Mónica Gómez; i personal tècnic.

L'activitat formativa va començar el 18 de novembre en la seu del sindicat de l'avinguda de Beniardà i es prolongaran fins al 12 d'agost. En total, l'alumnat rebrà 820 hores de formació i, després del seu aprofitament, el corresponent títol oficial.

El curs té com a objectius la capacitació per a la realització de tasques administratives tant en l'empresa pública com privada. Les matèries s'impartixen per mòduls i en finalitzar la formació l'alumnat ha pogut conéixer aspectes com l'organització, recursos humans, procediment administratiu, gestió de documentació i tècniques de comunicació, reproducció i arxiu.

Esta és la segona visita que els alumnes del curs realitzen a l'Ajuntament. En la primera d'elles va ser per a conéixer l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), i les funcions que porta a cap per a la promoció de la plena ocupació a la ciutat. En esta ocasió, els estudiants han pogut recórrer els diferents departaments municipals, els salons de Plens i Actes i altres dependències, a més s'ha posat l'accent en les tasques de caràcter administratiu que s'executen en cadascun d'ells.