EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

00:33 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

RTVE comunicarà des de la plaça de la Hispanitat la votació del jurat d'Espanya

Benidorm acollirà una Pre Party el 14 de maig per a animar la final d'Eurovisió

26 abril 2022
Pre-party Festival Eurovisión
  • En l'esdeveniment, per a 4.000 persones, actuaran els semifinalistes del Benidorm Fest Javiera Mena, Marta Sango i Unique.
  • L'Ajuntament posarà al servici de l'esdeveniment, un escenari, el tecnohito i 3 pantalles gegants, en les quals podrà seguir-se la final.

Benidorm albergarà el pròxim 14 de maig una Pre Party per a animar la final d'Eurovisió, que se celebra aqueix dia a la ciutat italiana de Torí i en la qual la guanyadora del Benidorm Fest, Chanel, representarà a Espanya amb el tema 'SloMo'. L'alcalde, Toni Pérez, al costat del regidor d'Esdeveniments i Festivals, Jesús Carrobles, han traslladat hui els primers detalls d'esta Pre Party Benidorm Fest Eurovisió, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració d'RTVE i que es desenvoluparà en la plaça de la Hispanitat.

Toni Pérez ha avançat que esta Pre Party Benidorm Fest Eurovisió comptarà "amb una capacitat estimada per a unes 4.000 persones" i per a la mateixa l'Ajuntament disposarà un escenari i 3 pantalles gegants des de les quals, a partir de les 21.00 hores, podrà seguir-se la final de Torí. A més, amb motiu d'este esdeveniment "entrarà en escena a ple rendiment la 'tecno fita' de la plaça de la Hispanitat".

La Pre Party començarà a les 19.00 hores amb una sessió de DJ amb "temes d'Eurovisió, del Benidorm Fest i del Festival de Benidorm", per a continuació "viure les actuacions de Marta Sango, Javiera Mena i Unique", tots ells semifinalistes de la passada edició del Benidorm Fest. No es descarta, a més, altres sorpreses.

L'alcalde ha assegurat que esta Pre Party "serà una festa bolcada amb Eurovisió" i una celebració "a l'altura d'Eurovisió, del mateix festival, de la producció que fa RTVE i de Benidorm" que, com ja es va anunciar setmanes arrere, serà l'escenari des del qual Nieves Álvarez comunicarà la votació del jurat d'Espanya.

Segons ha agregat l'alcalde, "comptar amb la inestimable col·laboració d'RTVE i comptar amb Nieves Álvarez traslladant la decisió del jurat espanyol farà que Benidorm tinga un protagonisme especial aqueixa mateixa nit", en "un moment turístic important per a la promoció de la ciutat".

A més de treballar perquè esta Pre Party aconseguisca la repercussió més gran possible, des de l'Ajuntament "es procurarà que la celebració ocasione l'impacte mínim possible en l'espai de la plaça de la Hispanitat". Per a això, s'opera ja de manera coordinada entre diferents àrees municipals, preparant un dispositiu que anirà "al compàs dels plans d'emergència i contingència".

Toni Pérez ha informat que el muntatge de l'escenari i les pantalles en la plaça de la Hispanitat s'iniciarà el 13 de maig, divendres. Aqueixa mateixa nit s'efectuaran els assajos; mentre que el trànsit en la plaça de la Hispanitat es tallarà la mateixa vesprada del dissabte, dia 14, a les 17.00 hores.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 7 Toni Pérez
Audio file