EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

22:10 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Des del dimarts, una tècnica d'inserció laboral, una altra de formació i prospecció d'empreses i una administrativa ja ocupen els seus llocs de treball

El Pacte per l'Ocupació de la Marina Baixa, que presidix Benidorm, contracta al personal tècnic i administratiu

25 maig 2023
Pacto por el empleo

El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Marina Baixa, que presidix l'Ajuntament de Benidorm, ja ha contractat el personal tècnic i administratiu que s'encarregarà de dur a terme els diferents projectes a realitzar des del 23 de maig de 2023 fins al 31 de desembre de 2024.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local i representant de l'Ajuntament de Benidorm en el Consell Rector, Mónica Gómez, ha recalcat que "amb la incorporació d'este personal es posa en marxa el projecte del Pacte Territorial amb l'objectiu d'impulsar accions encaminades a millorar la inserció laboral, així com optimitzar la relació d'oferta i demanda de la formació professional a la comarca de la Marina Baixa".

El procés de selecció del personal contractat l'ha dut a terme una comissió formada pels Ajuntaments de Benidorm, Finestrat, Altea i l'Alfàs del Pi i pels sindicats UGT i CCOO. Finalment, s'ha contractat una tècnica d'inserció laboral, que exercirà de coordinadora de les accions del Pacte; una tècnica de formació i prospecció d'empreses; i una administrativa. Estes contractacions es costejaran amb càrrec a una subvenció del programa Avalem Territori, finançat per Labora, a través de fons procedents del SEPE.

Este matí l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, les ha rebudes en el despatx d'Alcaldia on els ha desitjat "que desenvolupen el seu treball a l'altura del lloc que ocupen" i ha destacat la "gran importància" del Pacte per l'Ocupació de la Marina Baixa "per al desenvolupament d'accions encaminades a l'orientació laboral a la comarca sobretot cap a joves, dones i majors de quaranta-cinc anys".

Esta subvenció de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ascendix a 194.541,67 euros i es destinarà a finançar els costos salarials i de seguretat social del personal contractat fins al 31 de desembre de 2024, així com a sufragar costos de materials i publicitat necessaris per a dur a terme el projecte.

El Pacte Territorial per a l'Ocupació de la Marina Baixa desenvoluparà diverses accions d'orientació laboral, "coordinant diferents iniciatives per a inserir laboralment a les persones demandants d'ocupació" ha assenyalat la regidora.

A més, es realitzaran "diferents accions que permeten optimitzar la relació entre l'oferta i la demanda del mercat laboral de la Marina Baixa, amb especial atenció al col·lectiu de jóvens".

A través del projecte del Pacte es pretén actualitzar el diagnòstic territorial de l'àrea de la Marina Baixa, en el marc del programa Avalem Territori, en col·laboració amb la Universitat d'Alacant.

El passat 3 de maig es va constituir a Benidorm la Comissió Tècnica del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Marina Baixa, formada pel personal tècnic dels ajuntaments integrants del pacte, així com per representants dels sindicats CCOO i UGT i la patronal CEV. La Comissió Tècnica és l'òrgan responsable de dissenyar i preparar els documents, projectes, propostes i estudis que se sol·liciten des del Consell Rector i que realitzaran el personal tècnic i administratiu contractat.