EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

23:11 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Tindrà un termini d'execució de quatre mesos, una inversió de 310.000 euros i es tracta de la principal proposta dels pressupostos participatius

Benidorm inicia la creació d'un parc en l'avinguda Marina Alta amb zones infantils, per a mascotes i biosaludables

25 maig 2023
Camapaña A pie de Calle

L'Ajuntament de Benidorm ha començat la construcció d'un parc urbà en l'avinguda Marina Alta, en la zona de la Cala, una actuació que es recollia en els pressupostos participatius de 2022 i que, de fet, era la principal demanda recollida en el document final aprovat pel Consell Veïnal. La intervenció se situa en una parcel·la d'uns 3.200 metres quadrats.

Esta actuació, amb el nom de 'Millora paisatgística en l'avinguda Marina Alta', compta amb un pressupost de 310.559,33 euros i té un termini d'execució de quatre mesos. Este matí han visitat els treballs els regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate, juntament amb el vicepresident del Consell Veïnal, Antonio Zamora, i alguns veïns en una jornada més de la campanya 'A peu de carrer'.

"Amb esta intervenció que ens van demanar els veïns a través dels pressupostos participatius actuem en una zona semiforestal que presentava un estat degradat i la convertim en un nou parc amb zones bio saludables, zona 'agility' per a mascotes, jocs infantils, jardins, etc." ha assenyalat Pellicer.

L'edil també ha ressaltat el fet que la parcel·la, de propietat municipal, es troba molt pròxima al centre de salut, al CDT i al l Cala. "Es va prendre la decisió d'endreçar esta zona i crear un parc públic per a ús i gaudi dels veïns i visitants" ha explicat Pellicer, que afegia que el principal objectiu és "crear una zona verda de referència que es convertisca en punt de trobada".

La intervenció comprén un clos total de l'àmbit d'actuació, desbrossament selectiu, replanteig per a executar els camins, nou enllumenat públic, plantació de gespa natural, sistema de reg per degoteig, instal·lació de jocs infantils i bio saludables i poda de seguretat en els pins existents. A més s'instal·larà sòl de seguretat, un paviment d'amortiment "per a mitigar els impactes de les possibles caigudes de xiquets".

Ana Pellicer ha tornat a remarcar la campanya 'A peu de carrer' "perquè, com hem dit moltes vegades, ens servix per a conéixer de primera mà les reivindicacions dels veïns i poder dur-les a terme, així com que ens transmeten qualsevol queixa per a tractar de solucionar-la en el menor temps possible".

En aqueix sentit, la regidora de Participació Ciutadana també ha posat de manifest la importància que el govern local atorga als Pressupostos Participatius "perquè és una eina més per a millorar la ciutat, que emana directament dels nostres veïns i a la qual destinem en general més del 5% previst en el capítol d'inversions municipals per a este apartat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file