EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

12:00 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'objectiu és facilitar un espai per a fer les tasques escolars i un punt de trobada amb joves per a fer activitats d'oci

Joventut inicia al juny la programació mensual de l'Espai Jove

25 maig 2023
Espai Jove

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm començarà este pròxim mes de juny la seua programació mensual de l'Espai Jove', un servici que té lloc en el Centre d'Informació Juvenil i que es desenvolupa en horari de vesprada de 16 a 21 hores, de dilluns a divendres i els dissabtes al matí de 9 a 14 hores.

L'objectiu principal d'este servici és facilitar a tots els joves un espai en el qual, a més de poder fer les seues tasques escolars amb suport i ajuda dels monitors, servisca també de punt de trobada i reunió amb altres joves, així com dur a terme activitats programades d'oci educatiu com a tallers de treballs manuals, cinefòrums, xarrades, videojocs, ludoteca, contacontes, aprenentatge d'idiomes, etc. En este cas, l'Espai Jove torna amb noves programacions i novetats.

La programació serà mensual amb la publicació de cartells divulgatius, així com fullets de mà. També apareixerà en la pàgina web municipal i en les xarxes socials de l'Ajuntament de Benidorm. Convé recordar que l'Espai Jove és un servici totalment gratuït al qual es pot assistir lliurement a qualsevol de les seues activitats.