EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

20:54 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El mercat ambulant dels dimecres torna a Mercasa

12 desembre 2016
El mercadillo de los miércoles vuelve a Mercasa

El mercat ambulant dels dimecres torna a partir d'esta setmana a la seua ubicació original en Mercasa. La regidora de Comerç, Ana Pellicer, ha assenyalat que este trasllat s'efectua una vegada que l'Ajuntament ha recepcionat la zona d'aparcament del parc de Foietes, en la qual únicament queden per executar labors de jardineria que són compatibles amb el mercat ambulant i que previsiblement es realitzaran a partir de febrer.

Pellicer ha indicat que els venedors han acollit "de manera molt positiva" el retorn a Mercasa, un recinte ara "més atractiu", ja que "les zones de pas entre els llocs són més àmplies" i permeten millor el flux de gent. A més, els nous vials que s'han creat dins del projecte del parc faciliten el trànsit de vehicles sanitaris i d'emergència.

L'edil ha recordat que a causa de les obres del Parc de Foietes el mercat ambulant s'ha celebrat durant una mica més d'un any en el Recinte Firal, que l'Ajuntament va asfaltar per a acomodar-ho a esta activitat. Eixa adequació permetrà que "el mercat ambulant no s'haja de cancel·lar", quan es realitzen esdeveniments esportius o musicals en Foietes, ja que es podrà traslladar temporalment al Recinte Firal. A més, este espai "queda també disponible per a la realització de fires o altres activitats".