EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

18:49 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ocupació incorpora un taller d'art floral al curs de jardineria dirigit a persones discapacitades

12 desembre 2016
Empleo incorpora un taller de arte floral en el curso de jardinería dirigido a personas discapacitadas

Els alumnes perceben 400 euros mensuals i conclou divendres que ve

La Regidora d'Ocupació, María Jesús Pinto, i personal tècnic de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL), acompanyats per Pablo Sandoval, d'Obra Social 'La Caixa', han cursat este matí una visita al curs de jardineria para persones aturades amb discapacitat que s'està celebrant en el Centre Formatiu per a l'Ocupació 'Pepita Puchades'.

María Jesús Pinto ha informat que en esta ocasió són nou les persones amb discapacitat que estan realitzant l'acció formativa "que ha sigut finançada íntegrament per Obra Social 'La Caixa'" i que ha suposat una inversió "de 5.000 euros". La Regidoria ha posat disposició de l'alumnat un monitor de jardineria "i una psicòloga que s'encarrega de l'orientació de cara a la reinserció laboral" dels participants que, "per la seua assistència, cobren una prestació de 400 euros mensuals" durant la realització de l'activitat formativa. El curs, que en la present edició finalitzarà divendres que ve, 16 de desembre, ha incorporat "com a novetat", un taller d'art floral.

L'edil i el representant de l'entitat financera han aprofitat l'oportunitat per a intercanviar impressions amb alumnes i professorat de cara a l'elaboració dels programes que periòdicament llança la AODL a Benidorm i algunes de les idees proposades, sobretot les dirigides a la reinserció professional, seran estudiades directament per tècnics de la Regidoria.