EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

19:58 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm reprén activitats i cursets al gimnàs i sales del Palau d'Esports

12 desembre 2016
Benidorm retoma actividades y cursillos en el gimnasio y salas del Palau d’Esports

L'Ajuntament ha donat tres autoritzacions perquè es donen les classes més demandades pels usuaris

Els responsables de les activitats abonaran el que estipula l'ordenança municipal

A partir d'esta mateixa setmana el Palau d'Esports recuperarà les activitats i cursets més demandats pels usuaris que s'impartien abans de la resolució del contracte de gestió indirecta de les instal·lacions de la piscina i el gimnàs. La regidora d'Esports, Ana Pellicer, ha explicat que s'ha donat autorització d'ús de diverses sales a tres empreses i/o autònoms perquè impartisquen estes classes, que permeten "continuïtat a un servici que s'anava prestant en el Palau amb molt bon acolliment".

Pellicer ha aclarit que es tracta d'autoritzacions d'un mes prorrogables, i que els responsables d'estes activitats "hauran d'abonar a l'Ajuntament les taxes arreplegades en l'Ordenança Fiscal número 30" per l'arrendament de les sales en les quals s'impartiran estes classes.

Una de les autoritzacions està referida a les activitats de zumba fitness, balls juvenils, ball urbà, jazz modern per a xiquets i adolescents, i zumba kids –una de les més reclamades pels usuaris-. La segona autorització és per a la sala de pilates, i la tercera per a impartir activitats de 'cardi' i circuits d'exercicis en la sala de musculació del gimnàs.

La responsable d'Esports ha remarcat que a l'hora de donar estes autoritzacions "s'ha atés a les peticions dels usuaris", i ha afegit que tota la informació relativa a horaris està ja disponible en el Palau d'Esports i ho estarà al llarg de la setmana en la Regidoria d'Esports i en la web municipal.

D'altra banda, Pellicer ha avançat que d'ací a poc temps se signaran "els convenis amb els clubs de natació que seran els responsables de dur a terme les classes d'activitats aquàtiques per als usuaris del Palau", i que estaran enfocades a totes les edats.