EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

20:53 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El Julio Iglesias acull la primera gran exhibició del conservatori després de la pandèmia

El Conservatori de Dansa celebra la seua final de curs a Benidorm

18 juny 2022
Festival de fin de curso 2021-2022.
Festival de fin de curso 2021-2022.

El Conservatori Elemental Municipal de Dansa de Benidorm ha celebrat el seu Festival de fi de curs 2021-2022 a l'Auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera. Més de 300 persones, moltes d'elles familiars dels alumnes, s'han congregat per a gaudir del primer gran esdeveniment de dansa a la ciutat des de l'inici de la pandèmia.

Entre els assistents, l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, membres de la corporació i el diputat provincial José Ramón González de Zárate, que no van voler perdre's l'esdeveniment i van acompanyar en el seu gran dia a la directora del Conservatori, M. Jesús Francés, al seu equip docent i a l'alumnat.

Toni Pérez, abans de l'inici de l'espectacle, va valorar la "gran faena de tot un any" realitzat pel Conservatori que té per objecte "afavorir que les joves i alguns joves tinguen l'oportunitat de conéixer, d'estimar la dansa i d'aprofundir en ella".

L'alcalde va recordar que la dansa "necessita una dedicació plena i permanent en el temps". La dansa "fa feliç a la gent" i per això es "han de reconéixer l'"esforç colossal" de les persones que ballen "i també de les seues famílies". "La dansa –va apuntar el primer edil– forma en valors, forma el cos i forma l'ànima i tot això se sintetitza en un Conservatori que suma anys, suma cursos i a un claustre de professors que es dedica en cos i ànima perquè tot isca bé".

Passades les 19.00 h, va començar l'espectacle protagonitzat pels alumnes del Grau Mig Clàssic que han posat en escena 'Paquita/Bella dorment' amb música de Ludwig Minkus i Piotr Ilitx Txaikovski. A continuació, 4t Grau Elemental amb 'La Bayadère', també de Minkus; Iniciació, amb 'Dansa dels mirlitons', de Txaikovski; 1r Grau Elemental, amb 'Gran vals brillant' de Frédéric Chopin; 2n Grau Elemental, amb 'Allegro non troppo', d'Alexandre Luigini; 3r Grau Elemental, amb 'Annen Polka', Johann Strauss II; 4t Grau Elemental amb 'Bird set free', de Sia; i, finalment, el Grau Mig Clàssic amb 'El Corsari' d'Adolphe Adam.

En la segona part, l'espectacle va prosseguir amb el Grau Mig Espanyol que va posar en escena 'Triana, punto y aparte', de Miguel Poveda; Preparatori amb 'Dile' de Raya Real; 3er Grau Elemental, amb 'A thousand years', de Christina Perri; 1r Grau Elemental, amb 'La gozadera', de Raya Real; 2n Grau Elemental, amb 'Bésame', de David Bisbal i Juan Magán; 4t Grau Elemental, amb 'Calle del aire', d'Estrella Morente; i, finalment, el Grau Mig Clàssic i Español amb 'Two steps from hell', de Victory Festival.