EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

13:20 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Intervals de núvols

NO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

20%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esta serà la seua cinquena participació consecutiva en la màxima categoria nacional i ve acompanyada d'importants novetats per als seus abonats

El Club Handbol Benidorm presenta la campanya d'abonaments per a la temporada 2018-2019

18 juliol 2018
El Club Balonmano Benidorm presenta la campaña de abonos para la temporada 2018-2019

Hui s'ha presentat la campanya d'abonaments del Club Handbol Benidorm per a la temporada 2018-2019 amb importants novetats en el seu cinqué any consecutiu militant en lliga Asobal, la màxima categoria nacional.

La presentació ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, que juntament amb el president de l'entitat, Javier Abinzano, i Víctor Diego, director general d'Abono 0, han exposat les novetats de la campanya.

El responsable d'Esports ha indicat que esta campanya "arriba amb grans facilitats i novetats per a tots els afeccionats", mentre que Javier Abinzano ha fet valdre "el complicat de mantenir-se en l'elit, amb molt bons resultats i amb un pressupost ajustat, dins de les nostres possibilitats", així mateix que "hem mantingut els preus d'anys anteriors, amb l'única diferència que enguany donarem una opció més, amb un xicotet increment en el preu, que és la possibilitat de tindre seient numerat, alguna cosa que alguns socis ens han demandat. A banda d'açò, hi ha la possibilitat d'oferir a la gent poder aconseguir, fins i tot, que l'abonament isca gratis" .

A este aspecte s'ha referit Víctor Diego, de l'empresa Abono 0, i que des d'esta temporada col·labora amb el club. En la seua compareixença ha explicat el funcionament d'este sistema: l'abonat ha de registrar-se en la plataforma i seleccionar el club al qual desitja abonar-se. A partir d'eixe moment podrà vore les ofertes disponibles d'empreses com Caser, Helvetia o Másmóvil. Per la contractació de productes i servicis d'estes empresses associades (assegurances de casa, automòbil o llum i gas) rebrà un val amb una quantitat que es descomptarà al preu de l'abonament, per la qual cosa solament pagaria la diferència o, fins i tot, arribar a ser gratuït. Arran d'esta col·laboració, des del club han anunciat l'engegada de la venda en línia a través del seu web.

Els preus dels abonaments van des dels 20 euros fins als 130, sense seient numerat, i des dels 40 euros fins als 150 amb seient numerat. Poden adquirir-se a través de la pàgina web del club, així com en les oficines del club, situades en els baixos del Palau d'Esports L'Illa de Benidorm els dimarts i dijous en horari de 17.00 a 20.00 hores.