EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

19:24 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde dóna la benvinguda als jóvens de 16 països que durant dos setmanes coneixeran l'oferta cultural i d'oci de la ciutat i la Costa Blanca

Arranca a Benidorm el segon Lions Costa Blanca Camp

18 juliol 2018
Arranca en Benidorm el segundo Lions Costa Blanca Camp

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm ha sigut el lloc triat per a l'obertura oficial del Lions Costa Blanca Camp 2018. En ell participen estudiants de 16 països i ha sigut organitzat pel Lions Club de Benidorm amb la col·laboració de la resta dels clubs de lleons de la província i el suport de l'Ajuntament de Benidorm. L'acte ha comptat amb les intervencions de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; de la presidenta del districte 116 del club, Paula Gundín; la presidenta del Lions Club Benidorm, Pilar Ribagorda; el director del Lions Costa Blanca Camp, Vicent Saval; i d'altres entitats col·laboradores. A l'acte també han assistit la regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, i els companys de corporació Lorenzo Martínez, Ma Jesús Pinto i Paquita Ripoll.

En les seues paraules, l'alcalde ha recordat que Benidorm "té molt en comú amb el Lions Club perquè som una ciutat internacional en la qual convivim ciutadans de 135 nacionalitats". Toni Pérez ha destacat el caràcter de Benidorm. "Una ciutat oberta —ha dit— que cada any rep a més de cinc milions de turistes", acollidora "que vol que els seus visitants se senten com a casa" i per sobre de tot "solidària, que no dubta a atendre mai als qui més ho necessiten".

Toni Pérez s'ha mostrat "convençut" que l'estada a Benidorm de la Lions Costa Blanca Camp 2018 "serà satisfactòria i productiva", i ha fet vore la seua confiança que, després del seu periple per la ciutat, els jóvens seran "grans ambaixadors i ambaixadores de Benidorm com ja ho sou del Lions Club Internacional".

Els jóvens que compartixen esta edició del Lions Costa Blanca Camp, romandran dos setmanes allotjats en el Col·legi Internacional Lope de Vega. Des d'allí realitzaran visites als enclavaments més importants de la Costa Blanca. A més de Benidorm, coneixeran Alacant, Calp, Elx, l'Alfàs del Pi, Callosa d'en Sarrià, El Campello o el Castell de Guadalest. En el programa cultural destaca la visita al MARQ (Museu Arqueològic Provincial d'Alacant), al MACA (Museu d'Art Contemporani d'Alacant) o a la Vila Romana de l'Albir.