EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

21:43 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Amparo López Rubio és investigadora del CSIC i científica de prestigi internacional

El Club d'Opinió duu la «ciència d'aliments» a Benidorm en el seu XV Cicle de Conferències

07 juny 2023
Club de Opinión

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm ha acollit la conferència «Ciència d'aliments: importància per al sector productiu i la societat» impartida per Amparo López Rubio, dins del quinzé cicle de conferències del Club d'Opinió de Benidorm.

Amparo López Rubio és doctora en Ciència i Tecnologia d'Aliments per la Universitat Politècnica de València (UPV) i desenvolupa la seua especialitat des de l'Institut d'Agroquímica i Tecnologia d'Aliments (IATA) pertanyent al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

L'alcalde en funcions de Benidorm, Toni Pérez, al costat de, les també en funcions, primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, i regidora d'Educació, Maite Moreno, i altres membres de la corporació, ha seguit la dissertació de la ponent que ha fet un recorregut per la seua trajectòria vital i ha abordat els motius que li van portar a ser una de les científiques més prestigioses del país i de reconegut prestigi internacional.

López Rubio va centrar la seua dissertació en la matèria que més l'apassiona, la investigació en el coneixement de l'estructura i funcionalitat d'ingredients i materials d'ús alimentari. En este sentit, cal destacar que la investigadora ha publicat més de 140 articles científics en revistes indexades, diverses patents, llibres i ponències en congressos especialitzats.