EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

05:34 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Demà hi haurà una exposició de vehicles elèctrics de les empreses concessionàries enfront de l'Ajuntament

Domingo de bicicleta a Benidorm dins de la Setmana Europea de la Mobilitat

17 setembre 2023
SEM. Día de la Bici.
SEM. Día de la Bici.

Dins de les activitats organitzades per l'Ajuntament de Benidorm amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, hui s'ha celebrat el 'Dia de la Bicicleta' amb un recorregut ciclista que ha partit, passades les 10.30 h, del Passeig de Llevant amb adreça a la Torre dels Caletes, en ple Parc Natural de la Serra Gelada.

Entre els participants, el regidor de Mobilitat, Francis Muñoz, al costat d'altres membres de l'equip de govern, entre ells el diputat autonòmic José Ramón González de Zárate.

Ha sigut un "recorregut icònic" per un dels enclavaments d'alt valor ecològic de Benidorm, ha assenyalat Muñoz qui ha recordat que prompte i dins del programa de l'IDAE (Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia), l'enllumenat públic del recorregut de pujada serà renovat fins a la Creu amb il·luminació híbrida que és la que permet generar energia solar.

Francis Muñoz ha posat l'accent que "Benidorm és una ciutat per i per a la bicicleta", que compta amb "més de 117 km de carril bici" i que, "en ser molt plana, permet un pedaleig còmode". El regidor ha aclarit que "en menys de deu minuts" es pot recórrer de dalt a baix amb bicicleta.

Finalment, Muñoz ha agraït la participació dels veïns en els actes de la Setmana Europea de la Mobilitat i els ha animats a repetir demà en la jornada dedicada al vehicle ecològic, en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, on s'instal·larà, a partir de les 11.00 del matí, una exposició de vehicles de les empreses concessionàries que presten servici a la ciutat.

Audios relacionados
#1 Corte de Voz de Francís Muñoz
Audio file
Audios relacionados
#2 Corte de Voz de Francís Muñoz
Audio file
Audios relacionados
#3 Corte de Voz de Francís Muñoz
Audio file