EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

03:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Jesús Carrobles, mantenidor de l'acte, posa en valor «el molt que m'heu ensenyat els andalusos de Benidorm»

Lucía Romero, reina de la Casa d'Andalusia de Benidorm

17 setembre 2023
La Casa de Andalucía ya tiene nueva Reina.
La Casa de Andalucía ya tiene nueva Reina.

La Casa d'Andalusia de Benidorm ha coronat a la seua Reina 2024, la jove Lucía Romero, en un acte que s'ha celebrat en l'amfiteatre Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera i al qual han assistit, entre altres, l'alcalde en funcions, José Ramón González de Zárate, i la regidora de Festes, Mariló Cebreros, al costat d'altres membres de la corporació.

Entre els assistents, el president de FECUAS, la Federació Cultural d'Andalusia al Sud de la Comunitat Valenciana, Luis Romero i representants dels col·lectius festers de la ciutat, entre ells les reines de les Festes Majors Patronals 2023, Angélica Morenilla i Daniela Talavera, flanquejades pel president de la Comissió, Vicente Solaz, els qui, al final de l'acte, han rendit homenatge a la nova Reina a qui, en tot moment, ha acompanyat el president de la Casa d'Andalusia de Benidorm, Raúl González.

El regidor de Festivals i Esdeveniments, responsable també de l'àrea de Seguretat Ciutadana i anterior regidor de Festes, Jesús Carrobles, ha sigut el mantenidor de l'acte amb un breu discurs en el qual ha volgut posar en valor "el molt que m'heu ensenyat els andalusos de Benidorm" durant tants anys com a màxim responsable de les festes locals.

Carrobles ha destacat el regnat recentment conclòs d'Elia Romero i Maira Jiménez i l'"empenyiment" donat per l'actual directiva de la Casa d'Andalusia que li ha permés "créixer" en membres i en "la qualitat dels actes" que cada any organitzen a la ciutat.

El mantenidor ha repassat de manera succinta els quaranta-tres anys de presència del col·lectiu a la ciutat i als seus "12 presidents i quasi 80 reines". Anys –ha dit– de focs artificials, genets, espectaculars vestits i carretes adornades amb banderes i fanalets". Així mateix, ha abundat en el futur més immediat, "un any de regnat replet d'alegria i moments màgics" que, encara que "passarà volant", permetrà reafirmar "els costums i llaços que ens unix amb Andalusia".
L'acte de proclamació de la nova reina ha comptat també amb el talent de la balladora Rocío Romero, les sevillanes de Ressons d'Andalusia i l'art de "Flamenc de les set llunes.