EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

00:58 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els fons obtinguts es dedicaran a l'organització de la festa que se celebrarà al gener

La 'Cagà de la burra' torna a l'Ermita de Sanç de la mà de la Comissió de Sant Antoni

17 setembre 2023
Cagà de la burra.
Cagà de la burra.

L'Ermita de Sanç, en plena Horta de Benidorm, ha acollit, per segon any consecutiu, i després d'un llarg parèntesi, la seua tradició més escatològica, i no en la seua accepció relacionada amb el més enllà, sinó amb la més grollera i del més ençà.

La Cagà de la Burra sorgix per primera vegada a Benidorm en 2014, quan un dels membres de la Comissió de Sant Antoni d'aquell any, José Fuster, suggerix dividir un terreny en xicotetes parcel·les numerades on se situaria l'animal. Els veïns podrien comprar tiquets amb la numeració i qui adquirira el corresponent a aquell on l'animal fera les seues aigües majors: premi!

Hui diumenge, la ruca ha tornat a fer de les seues i, des del migdia, veïns i membres de la Comissió de Sant Antoni que presidix Juan Pedro López, s'han afanyat per a viure una altra gran jornada en harmonia.

La regidora de Festes, Mariló Cebreros, altres membres de la corporació i el diputat autonòmic, José Ramón González de Zárate, no s'han volgut perdre l'ocasió i des d'allí han animat a la ciutadania a participar en esdeveniments tan singulars com este que formen part de les festes de la ciutat. També han sigut presents les reines Major i Infantil de nostres Festes Majors Patronals 2023, Angélica Morenilla i Daniela Talavera; i el president de la Comissió, Vicente Solaz.

Per a l'activitat, s'ha habilitat un terreny amb 500 parcel·les. Cadascuna d'elles podria adquirir-se per 10 euros. La persona que encerte quina d'elles rep el 'regal' de l'animal, s'embutxacarà el premi, 1.000 euros. Els beneficis d'este sorteig escatològic es destinaran a les festes que se celebraran en honor a Sant Antoni al gener.