EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

16:53 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Diputació inicia demà les obres de l'itinerari per als vianants-ciclista en la via que unix el Racó i l'Albir

31 maig 2017
Diputación inicia mañana las obras del itinerario peatonal-ciclista en la vía que une el Rincón y El Albir

El trànsit estarà restringit entre l'avinguda Severo Ochoa i la rotonda del Trinquet

La Diputació Provincial d'Alacant iniciarà demà, 1 de juny, les obres d'implantació d'un itinerari per als vianants i ciclistes en la carretera que unix el Racó de l'Oix i L'Albir, la CV-753, més coneguda com a carretera turística. El desenvolupament d'estes obres comportarà desviaments i talls de trànsit en esta carretera, segons ha indicat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate.

Esta obra, valorada en 300.000 euros, va ser inclosa en el pressupost de la institució provincial a proposta de Ciutadans (Cs) i preveu la implantació d'un itinerari per als vianants i ciclistes entre un tram d'1,5 quilòmetres de la CV-753, el que discorre entre l'avinguda Severo Ochoa i la rotonda del Trinquet.

De Zárate ha assenyalat que segons el calendari de treball remés per l'empresa encarregada de les obres, durant la primera fase es procedirà "al tall al trànsit del carril dret de la CV-753 en sentit l'Albir des de la Finca Camí Vell fins a la rotonda del Trinquet". Així, des de l'avinguda Severo Ochoa "només es permetrà l'accés al Càmping Villamar i a la Finca Camí Vell", per la qual cosa per a desplaçar-se fins a l'Albir caldrà transitar per l'avinguda de la Comunitat Valenciana. Pel que respecte a la resta de veïns i usuaris, "se'ls deixarà accedir a les finques i establiments afectats des de la rotonda del Trinquet circulant en sentit a Benidorm".

L'empresa ha comunicat a l'Ajuntament que estos talls permetran executar la totalitat dels treballs amb major diligència, en menys temps i en majors condicions de seguretat.

Este itinerari per als vianants i ciclistes enllaçarà amb el carril bici de l'avinguda Severo Ochoa.