EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

22:45 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvols alts

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Open de Pàdel Penya El Tossal es jugarà entre el 5 i l'11 de juny al Palau d'Esports

31 maig 2017
El I Open de Pádel Penya El Tossal se jugará entre el 5 y el 11 de junio en el Palau d’Esports

El torneig s'inscriu dins del circuit de la Marina Baixa

La regidora d'Esports, Ana Pellicer, ha presentat este matí l'I Open de Pàdel Penya El Tossal que es jugarà des del dilluns 5 i fins al diumenge, 11 de juny, en les instal·lacions municipals del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm.

Pellicer ha comparegut davant els mitjans de comunicació acompanyada pel president de la Penya El Tossal, Manuel Gómez, i el representant del Pàdel Palau d'Esports, Juan José Martínez. L'edil ha anunciat que amb este Open s'inicia "la dotzena prova del circuit a la Marina Baixa" i en ell es competirà en les categories Segona i Tercera amb llicències masculines, Tercera amb llicència femenina i Quarta i Cinquena masculina i femenina sense llicència.

Ana Pellicer ha recordat que des de la Regidoria d'Esports s'estimula qualsevol tipus d'iniciativa que fomente l'esport "i més en estos casos" en què l'organització és a càrrec d'una penya de forta implantació en la localitat i té per objectiu "donar suport a les nostres Festes Majors Patronals".

La inscripció a este I Open de Pàdel de la Penya El Tossal té un cost de 20 euros per persona i es jugarà per parelles. Juan José Martínez ha recordat que es pot realitzar per Internet "a través de la pàgina de la Federació Valenciana de Pàdel, en www.padelcv.com i trucant al telèfon 681 347 225". Martínez ha puntualitzat que s'acceptaran fins diumenge que ve, 4 de juny. Per la seua banda, Manuel Gómez, com a representant dels penyistes, ha assenyalat que l'organització ha previst muntar una barra "on no faltarà de res" i que hi haurà "regals per a tots els inscrits: premis en metàl·lic, material esportiu i trofeus per a campió i subcampió".