EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

16:43 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La nova dotació permetrà actuar amb major rapidesa davant casos de parada cardíaca en la via pública

Deu vehicles de la Policia Local, equipats amb un desfibril·lador semiautomàtic

02 setembre 2021
Diez vehículos de la Policía Local, equipados con un desfibrilador semiautomático

Deu vehicles de Policia Local de Benidorm compten des d'ahir amb un equip DESA (Desfibril·lador semiautomàtic) que permetrà actuar amb major rapidesa davant possibles casos de parada cardíaca que ocórreguen en la via pública.

Per a l'ús d'estos dispositius els agents dels serveis operatius han realitzat un curs de formació tenint en compte que la rapidesa és un factor essencial per a augmentar l'índex de supervivència i minimitzar seqüeles davant una parada cardíaca.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, ha destacat "el compromís d'este equip de govern i de la Prefectura per a dotar de tots els mitjans materials possibles a la plantilla de la Policia Local" i afegia que la formació rebuda possibilitarà "donar una resposta ràpida als nostres ciutadans i turistes".

Amb estos dispositius han sigut equipats cinc cotxes patrulla, un tot terreny i quatre motocicletes amb la finalitat de minimitzar els temps de resposta i abastar tota mena de situacions que puguen donar-se fins i tot en l'àmbit rural.

"L'ús dels dispositius DESA demostra el compromís de la Policia local per a donar un millor servei i per millorar cada dia en l'acompliment del seu treball" ha precisat Martínez.

La parada cardiorespiratòria és un problema que ocorre de manera inesperada i amb relativa freqüència. El 80% dels casos té lloc en domicilis o en la via pública on només és possible actuar per a ajudar a les persones de manera immediata a través de l'ús del DESA per part dels testimonis o de primers intervinents.