EL TEMPS A BENIDORM ARA

13

23:30 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Molt núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'empresa adjudicatària augmentarà la dotació de personal també per al curs 2021-22

Benidorm reforçarà la neteja i desinfecció en els col·legis i centres educatius municipals

02 setembre 2021
Colegio Els Tolls.
Colegio en Els Tolls.

La Regidoria d'educació està pendent de saber com activarà Conselleria estos protocols en instituts que depenen de la Generalitat.

Com a iniciativa de l'Ajuntament de Benidorm el Curs 2021-22 comptarà també amb reforç en tasques de neteja i desinfecció dels col·legis públics i centres educatius de titularitat municipal.

Per a això, les Regidories d'Educació i Neteja de l'Ajuntament de Benidorm, que dirigixen Maite Moreno i José Ramón González de Zárate, han posat en marxa l'operatiu que suposarà el reforç del servici de neteja i desinfecció en les citades instal·lacions amb l'objectiu de garantir la seguretat dels alumnes durant tot el curs lectiu.

Mantenint les pautes i directrius de començament del curs anterior, s'ha requerit l'empresa adjudicatària del servici (OHL) per a reforçar les tasques de neteja durant el curs lectiu 2021-22. L'edil d'Educació, Maite Moreno, ha assenyalat que "una vintena de professionals realitzaran aqueixes labors de reforç en tots els àmbits de competència i titularitat municipal com són els centres de primària, les escoles infantils municipals, la UNED, l'escola oficial d'idiomes, conservatoris de música i dansa, i l'escola de persones adultes".

Com ja es fera el curs passat, Maite Moreno ha volgut subratllar que "l'Ajuntament de Benidorm complix i garantix els protocols de la Conselleria de Sanitat en matèria de neteja i desinfecció". A la fi d'agost de 2020 van ser remesos protocols i normes per al començament del curs, però enguany, ha assenyalat l'edil, "no hem rebut una normativa específica i concreta i malgrat això, l'Ajuntament de Benidorm aplica els dissenys i operatius desenvolupats a Benidorm per al curs passat buscant augmentar les garanties cap a l'alumnat i professionals de l'Educació".

En este operatiu, ha precisat l'edil de Neteja, José Ramón González de Zárate, "hem redistribuït el treball ateses les necessitats més importants en els centres i mantenint sempre personal en tots ells per a labors matinals de neteja i desinfecció que complementen les que es realitzen a la finalització de les jornades lectives en tots els centres i a fons".

De Zárate ha recordat que ja el curs passat "es va tancar un bon acord amb l'empresa concessionària, cobrint tot l'horari lectiu per a garantir el compliment de totes les directrius" en el cas dels centres que depenen del consistori.

Sobre els centres de Secundària, la regidora d'Educació ha assenyalat que "no es disposa d'informació a este particular sobre els altres centres educatius, que depenen de la Conselleria d'Educació de la Generalitat respecte al reforç de neteja i desinfecció en protocols Covid".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file