EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

17:02 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Paraules a les butxaques' conta tres històries dirigides a xiquets i xiquetes a partir dels tres anys

Cultura aposta per teatre en valencià per als més xicotets

20 abril 2022
Teatro en valenciano

Divendres que ve, 22 d'abril, el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm acollirà la representació de 'Paraules a les butxaues', de Los Combi, una creació de Juli Disla amb direcció de Joan Miquel Reig. Una obra de teatre creada per a xiquets i xiquetes a partir de tres anys i que planteja "tres històries plenes d'imaginació i humor", ha assenyalat el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez.

Amb activitats com esta, emmarcada en la programació bimensual de març i abril del Benidorm Cultural, l'Ajuntament "continua amb la seua aposta pel foment del valencià –ha posat l'accent l'edil–, especialment entre els més xicotets". En esta ocasió, es tracta d'un espectacle "molt divertit" en el qual els xiquets compartiran aventures amb personatges com la Panderola Bàrbara, la Gallina Agustina i dos cosinets, Pepa i Pepe.

En una mica menys d'una hora, els xiquets "podran descobrir, gràcies al teatre, la màgia de les paraules, els números i els colors" i acompanyaran als personatges en les seues aventures "de manera pedagògica", ha agregat Pérez. L'assistència a la representació serà gratuïta, amb accés lliure fins a completar aforament.