EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

09:41 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Poc núvol

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament compta amb personal especialitzat i les víctimes tenen a la seua disposició el telèfon 016

Benidorm mostra la seua repulsa davant un nou crim de violència de gènere, que eleva a 11 les dones assassinades en 2022

20 abril 2022
Minuto de silencio.

Per tercera ocasió en el que va de mes, l'Ajuntament de Benidorm ha convocat hui al migdia una concentració silenciosa per a condemnar un nou cas de violència masclista, confirmat ahir per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere i que eleva a 11 el nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles des que va començar 2022 i 1.137 des de 2003.

L'alcalde, Toni Pérez; i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, han encapçalat esta concentració en la qual han participat membres de la Corporació municipal i veïns.

Este últim cas confirmat es va produir divendres passat Sant, 15 d'abril, en la localitat barcelonina de Vilanova del Camí, on un home de quaranta-dos anys va posar fi a la vida de la seua parella de quaranta-quatre. L'home ja es troba a la presó provisional.

A més, en estos moments s'investiga un altre crim com a possible cas de violència masclista, ocorregut ahir tard a Lloret de Mar (Girona). Les primeres indagacions apunten al fet que un home hauria assassinat a la seua dona i a la filla de tots dos en el domicili familiar per a posteriorment llevar-se la vida.

Des de la Regidoria d'Igualtat han recordat que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada.

Així mateix, insistix que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.