EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

07:25 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En total, prop de 31.700 euros per a contribuir a les despeses de les entitats, que sumen més de 500 alumnes

Cultura abona les subvencions a les escoles de música i educands de les tres bandes de Benidorm

03 gener 2022
Cultura

L'Ajuntament de Benidorm ha abonat les subvencions a les escoles de música i educands de les tres bandes de Benidorm que cada any convoca la Regidoria de Cultura i que ascendixen a prop de 31.700 euros. L'edil de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, ha recordat que "amb estes ajudes es pretén contribuir a les despeses de manteniment de les escoles de les tres entitats musicals de la ciutat: la Unió Musical, la Societat Musical l'Illa i la Societat Musical La Nova".

Estes escoles de música i educands, ha precisat, "sumen més de 500 alumnes i suposen el primer contacte formatiu dels més xicotets amb la música". "En molts casos –ha agregat– estos educands s'integren en les bandes de la ciutat per a tocar de manera amateur, o decidixen prosseguir la seua formació en el Conservatori Municipal 'José Pérez Barceló' per a dedicar-se professionalment a la música".

"Són, per tant, un motor cultural i formatiu, i d'aquí ve que des de l'Ajuntament es vulga donar suport a la labor pedagògica i de foment de la cultura a través d'estes subvencions que es concedixen atenent criteris objectius com el nombre d'alumnes educands, la plantilla de la mateixa banda i el còmput anual de despeses vinculades a l'escola", ha indicat Pérez.

Concretament, la comissió tècnica encarregada d'estes ajudes va resoldre concedir a la Unió Musical de Benidorm i a la Societat Musical La Nova la quantia màxima subvencionable, 11.000 euros; mentre que la Societat Musical l'Illa ha percebut 9.680 euros.

A més de per a costejar les despeses que les entitats han fet per l'adequació de les aules a la nova normativa sanitària, l'import concedit i ja abonat també es pot destinar a finançar la mateixa escola d'educands, l'adquisició i reparació d'instruments i equips informàtics o per a cobrir els desplaçaments relacionats amb la seua activitat.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file