EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les actuacions abasten una superfície de 700 metres quadrats

Benidorm invertix 16.000 euros en la instal·lació de gespa artificial en diverses zones per a millorar l'adorn públic de la ciutat

03 gener 2022
Espacio Público

L'Ajuntament de Benidorm ha invertit 16.000 euros en l'adequació de la imatge d'algunes localitzacions de la ciutat. En concret, la intenció és millorar l'adorn públic de diferents àrees disseminades del municipi les quals no permeten la instal·lació de jardineria pel seu difícil manteniment, per falta de línies de reg o per l'elevat trànsit de vianants.

Per a això s'han realitzat intervencions de millora basades en el subministrament i instal·lació de gespa artificial "per a aconseguir una imatge més agradable i amable de l'entorn", ha explicat el regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate.

Les intervencions abasten una àrea de 700 metres quadrats entre les quals es troben el jardí de la confluència dels carrers Pescadors i Vent, la rotonda en la intersecció de Severo Ochoa i Otto d'Habsburg, la rotonda del Passeig de Colón, la rotonda de l'avinguda Marina Baixa, el carrer Astúries, la mitjana de l'avinguda Europa "i altres que puguen sorgir fins a completar el subministrament proposat".

González de Zárate ha indicat que estes actuacions responen "a l'objectiu d'este govern de continuar invertint en la millora de la imatge i l'escena de la ciutat". L'edil ha assenyalat que la implantació de gespa artificial obeïx al fet que "és la millor solució per a zones en les quals la jardineria té un manteniment més complicat".

El termini d'execució es va fixar en vint dies per a la instal·lació d'una gespa artificial reciclable, lliure de bacteris, no tòxic i amb una garantia mínima de cinc anys.

L'execució d'estos treballs s'ha adjudicat a una empresa a causa dels escassos recursos municipals quant a maquinària i personal específic per a estes labors.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file