EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

03:48 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament mobilitza 450.000 euros per a estes ajudes que van des dels 1.000 als 90.000 euros i dirigides a hotels, càmpings, pensions, hostals, blocs d'apartaments i empreses gestores

Benidorm obri una nova convocatòria d'ajudes al sector de l'allotjament

03 gener 2022
Turismo

En la 1a convocatòria es van concedir prop d'1,8 milions.

L'Ajuntament de Benidorm ha obert una nova convocatòria d'ajudes al sector de l'allotjament local enfront dels efectes econòmics de la pandèmia, segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez. La Junta de Govern Local (JGL) va aprovar la setmana passada les bases d'esta segona convocatòria, que "en síntesi seguixen la mateixa línia que l'anterior, amb la qual ja es van concedir ajudes a 160 allotjaments i empreses gestores per un import global de prop d'1,8 milions d'euros".

Unes ajudes, ha recalcat, amb les quals es vol "col·laborar amb un sector clau per a l'activitat econòmica de Benidorm, que ha patit especialment les restriccions i que no ha rebut tot el suport que caldria esperar de les administracions supramunicipals, que eren i són al cap i a la fi les que devien en primera instància haver atés una indústria que suposa un percentatge important del PIB valencià".

Toni Pérez ha explicat que "estes ajudes estan dirigides exclusivament, i amb independència del nombre de treballadors, a hotels, càmpings, pensions, hostals, blocs d'apartaments i empreses gestores de Benidorm", i l'import de les mateixes "va des dels 1.000 als 90.000 euros en funció de la categoria i nombre d'habitacions o apartaments de l'establiment".

Tots els detalls sobre la quantia de les ajudes, requisits i documentació a aportar estan recollits en les bases de la convocatòria, que en els pròxims dies es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i en la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Una vegada es publique la convocatòria en el BOP, les empreses comptaran amb un termini de set dies per a sol·licitar estes ajudes.

A esta nova convocatòria podran concórrer les empreses que complisquen els requisits i que no es van beneficiar de l'anterior convocatòria. "No totes les empreses que podien beneficiar-se d'estes ajudes les van sol·licitar en l'anterior període, per això ara habilitem esta segona convocatòria per a donar-los l'oportunitat de participar", ha apuntat.

L'alcalde ha assenyalat que "estes ajudes eren necessàries en la primera convocatòria, i el continuen sent ara, després del període nadalenc, fonamentalment perquè el programa Imserso encara no ha començat a operar i el sector de l'allotjament es vorà clarament perjudicat per esta demora".

L'operativa per a sol·licitar les ajudes serà la mateixa que en l'anterior convocatòria, per la qual cosa tot el tràmit es farà de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica municipal: https://sede.benidorm.org.