EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

04:21 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els grups municipals acudixen junts a l'homenatge a Miguel Ángel Blanco en el 25 aniversari del seu assassinat per ETA

Benidorm, unit, es concentrarà demà en repulsa al terrorisme

12 juliol 2022
Benidorm contra el terrorismo.
Benidorm contra el terrorismo.

L'alcalde anima a sumar-se a la concentració, a les 12 hores, en la plaça de l'Ajuntament per a guardar 5 minuts de silenci.

Unanimitat i unitat institucional per a celebrar un acte d'homenatge al regidor d'Ermua Miguel Ángel Blanco, assassinat per la banda terrorista ETA el 13 de juliol de 1997.

Benidorm convoca a veïns i turistes perquè acudisquen a la concentració, demà a les 12 en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, per a guardar cinc minuts de silenci en homenatge a Miguel Ángel Blanco, en el 25 aniversari del seu assassinat i en repulsa al terrorisme.

El 13 de juliol es complixen vint-i-cinc anys de l'assassinat del jove regidor d'Ermua Miguel Ángel Blanco o; un crim d'ETA que, per la seua crueltat, va commoure a la societat i a les institucions d'Espanya i del Món.

Amb este motiu, i en homenatge i reconeixement a totes les víctimes del Terrorisme, l'Ajuntament de Benidorm, atenent la invitació de la FEMP, convoca a tots a acudir demà dimecres, a guardar cinc minuts de silenci, a les 12 del migdia, com a mostra de solidaritat i en repulsa de qualsevol classe d'acte terrorista.

L'alcalde, Toni Pérez, ha recordat que "aquells fets tan lamentables de 1997 van marcar un punt d'inflexió en la societat espanyola respecte a la barbàrie del terrorisme i de la banda assassina ETA" i vint-i-cinc anys després és moment, ha significat Pérez, de testimoniar que l''Esperit d'Ermua', sorgit després del segrest i posterior assassinat "del jove regidor Miguel Ángel Blanco Garrido, continua viu i forma part de la nostra història col·lectiva", animant a acudir a la concentració i a guardar cinc minuts de silenci.