EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

11:50 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Molt núvol

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment començarà a les 22.00 hores en l'estadi 'Guillermo Amor' de la Ciutat Esportiva

Benidorm ultima el dispositiu especial per al concert d'Alejandro Sanz d'este dijous

12 juliol 2022
Benidorm ultima el dispositivo especial para el concierto de Alejandro Sanz de este jueves

Benidorm ha ultimat hui el dispositiu especial que desplegarà dijous que ve, dia 14, amb motiu del concert d'Alejandro Sanz de #LaGira2022 previst per a les 22.00 hores en l'estadi 'Guillermo Amor' de la Ciutat Esportiva. Per a això s'ha celebrat una reunió de coordinació que han presidit els regidors de Seguretat Ciutadana i Festivals i Esdeveniments, Lorenzo Martínez i Jesús Carrobles, i en la qual han participat representants del Cos Nacional de Policia, Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil, membres de l'organització de l'esdeveniment i tècnics de diferents departaments municipals.

El dispositiu de seguretat privada estarà compost de 40 vigilants de seguretat i 142 auxiliars. Fora de l'estadi, es reforçarà este dispositiu amb efectius de la Policia Local i de les unitats *UIP i UPR de la Policia Nacional, així com efectius de Protecció Civil.

Pel que respecta a la dotació sanitària, està prevista la presència de dos ambulàncies UVI, dos del Suport Vital Bàsic (SVB), una de TNA, dos metges, tres infermers i cinc tècnics d'emergències sanitàries. En matèria de mobilitat, funcionaran els aparcaments dissuasius habituals.

L'obertura de portes està prevista a les 19.30 per als assistents amb accés preferent i a les 20.00 hores per al públic general.

En paral·lel a la reunió de coordinació del dispositiu especial, en l'estadi continuen avançant les labors de muntatge per a l'esdeveniment.