EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

05:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els treballs, que estaran finalitzats el dia 6 de setembre, han sigut executats amb càrrec al Fons d'Inversió d'Hidraqua, amb un pressupost de 467.399 euros

Benidorm ultima les obres de renovació d'infraestructures d'aigua potable i la xarxa de clavegueram en l'avinguda Marina Baixa

30 agost 2022
Marina Baixa

L'Ajuntament de Benidorm està a punt de concloure les obres de renovació de les infraestructures d'aigua potable i les xarxes de pluvials i residuals en l'avinguda Marina Baixa, en la zona de la Cala, que s'han executat durant els últims quatre mesos amb càrrec al Fons d'Inversió d'Hidraqua, l'empresa concessionària de la Gestió Integral de l'Aigua a la ciutat, amb un pressupost de 467.399,67 euros.

A més de l'actuació sobre les xarxes d'aigua i la substitució de les xarxes de fibrociment, tant la calçada com les voreres, la senyalització i el mobiliari han comportat solucions integradores que han redimensionat les mateixes voreres i el mobiliari urbà i s'ha deixat preparada l'obra civil necessària per a la futura instal·lació d'enllumenat públic que ara es troba en un sòl privat.

La fase final d'estos treballs va començar ahir dilluns amb una intervenció en la vorera de la part baixa de l'avinguda Marina Baixa, amb la demolició d'esta, de les vorades i la formigonada i la col·locació de paviment de rajola.

Hui dimarts s'ha procedit al fresat en l'avinguda de Puerto Rico, que ha requerit el tall del carrer al trànsit de manera que l'accés als garatges es realitza per la mateixa avinguda Puerto Rico des de l'avinguda del Murtal.

Per a demà dimecres està previst escometre el fresat i asfaltat en l'avinguda Marina Baixa. El fresat es farà en tot l'ample de la calçada. Començarà des de l'encreuament amb l'avinguda del Murtal i s'aniran fent passades longitudinals fins a completar l'ample de la calçada. El trànsit estarà controlat mitjançant senyalistes durant eixe procés.

En l'encreuament amb Marina Alta també es tallarà de manera provisional l'accés a aquesta, de manera que hi haurà un desviament per a vehicles i autobusos per l'avinguda Marina Baixa cap als carrers Aigües i avinguda la Vila Joiosa. En qualsevol cas, es tractarà de corts puntuals mentre s'estiga fresant la zona.

El regidor d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate, ha subratllat que "amb estes intervencions continuem aprofundint en la nostra aposta per millorar les infraestructures hídriques de la ciutat, com ja hem fet des de fa anys. No sols renovem les infraestructures del subsol, sinó que guanyem en accessibilitat i millorem la mobilitat de les persones i l'escena urbana".

D'igual forma, el regidor ha posat de manifest que tant a l'avinguda Marina Baixa com Marina Alta, en la qual també s'ha actuat, són "un node de connexió d'una important ruta escolar, a més del Centre de Desenvolupament Turístic i el centre de salut". A tot això se sumarà la renovació de la il·luminació amb càrrec al programa IDAE "que hem anticipat a enguany" i que propiciarà que "els trànsits per als vianants siguen més segurs fins i tot fins a la mateixa platja".

Els treballs estaran finalitzats abans del dia 6 de setembre "amb l'objectiu que no afecte l'inici del curs escolar", que tindrà lloc el dia 12 del mes.

Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
José Ramón González de Zárate - Corte 3
Audio file