EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

09:17 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El pressupost ascendix a 900.374,79 euros, compta amb una subvenció de la Diputació i un termini d'execució de sis mesos

Benidorm adjudica les obres d'ampliació i millora de l'accessibilitat del pavelló Raúl Mesa

30 agost 2022
Raul Mesa

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat hui l'adjudicació de les obres d'ampliació i millora de l'accessibilitat universal del pavelló Raúl Mesa, a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, després de la proposta formulada per la Mesa de Contractació.

L'adjudicació ha recaigut en la mercantil Gestaser, Obras y Servicios S.L. per un pressupost de 900.374,79 euros i el compromís de realitzar les dos millores oferides conforme al projecte aprovat, que van ser les millor puntuades per part dels tècnics.

El termini d'execució dels treballs s'ha calculat en sis mesos i l'inici dels mateixos serà a finals d'octubre o primers de novembre.

Este projecte ha rebut una subvenció d'una mica més de 294.000 euros per part de la Diputació d'Alacant, que presidix Carlos Mazón, dins de la convocatòria del 'Pla + A prop 2020', per la qual cosa serà una obra cofinançada per l'organisme provincial i l'Ajuntament.

L'actual pavelló té una antiguitat de més de trenta-cinc anys i, malgrat les inversions fetes en els últims anys, presenta alguns problemes d'humitats i mancances pròpies de l'antiguitat del recinte. Per això es va estimar necessari executar les actuacions de millora no sols en la coberta, sinó altres intervencions que permeten dotar a la instal·lació d'accessibilitat universal, així com d'espai per a espectadors, mitjans de comunicació, etc.

L'objecte de l'actuació, segons figura en el projecte, consistirà en la reparació de la coberta per a solucionar els problemes d'humitats. Esta labor se centrarà especialment en el suport de la coberta amb els murs perimetrals de tancament. Igualment, s'eliminarà el sistema de canalons d'evacuació d'aigües, que també té desperfectes, per a reconduir les aigües pluvials mitjançant escolament de coberta, que es derivarà a un nou canaló en la façana principal i un sistema de reconducció de l'abocament d'aigua en la façana nord o posterior.

D'igual forma s'ampliarà el pavelló cap al lateral Este, situat al costat de l'accés principal, construint una nova graderia per als espectadors. Davall de la nova graderia se situaran nous vestuaris i lavabos que permeten l'accessibilitat universal.

El que es pretén amb estes obres de millora és dotar a l'edificació de millors condicions d'ús i seguretat. Segons ha explicat l'alcalde Toni Pérez, es tracta d'un projecte "amb el qual se solucionen els problemes recurrents d'humitats després de més de trenta-cinc anys de funcionament i es dimensionen les instal·lacions a les necessitats esportives actuals".

A més, ha afegit, "una part dels treballs estan orientats a eliminar totes les barreres arquitectòniques i d'un altre tipus, de manera que el recinte siga accessible per a totes les persones, aprofundint així en l'aposta per una accessibilitat universal en tots els edificis, instal·lacions i infraestructures públiques de la ciutat".

L'alcalde ha subratllat que a l'hora de projectar esta intervenció també "s'ha prevalgut la integració dels nous espais en l'entorn". A més, ha continuat, "continuem avançant en la nostra estratègia de millora constant de les instal·lacions de la ciutat esportiva Guillermo Amor per a oferir als i les esportistes de Benidorm les millors instal·lacions possibles".

Raúl Mesa 2
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 3
Audio file