EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

02:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'han seleccionat les propostes de 43 autors, dos d'ells de la ciutat, i la seua visió sobre la conservació mediambiental

Benidorm ultima la mostra sobre sostenibilitat en els espais d'art urbà després de resoldre el concurs fotogràfic

20 juny 2022
Benidorm ultima la muestra sobre sostenibilidad en los Espais d’Art Urbà tras resolver el concurso fotográfico

L'exposició s'inaugura el proper 8 de juliol.

La Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural, al costat d'RGB Magazine, ultima estos dies la mostra sobre sostenibilitat que arribarà als espais d'art urbà de Benidorm el mes vinent de juliol i que és el resultat de la convocatòria fotogràfica llançada el mes d'abril passat per a professionals i aficionats a la fotografia de la província d'Alacant.

Divendres passat, el jurat del certamen va donar a conéixer el nom de les 43 persones les fotografies de les quals han sigut seleccionades per a formar part de 'Sostenibilitat'. Unes imatges que arriben des de 14 poblacions de la província d'Alacant, inclosa Benidorm, que té dos autores entre el planter seleccionat.

La regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, ha indicat que "esta convocatòria, amb la qual volíem atraure el talent fotogràfic palés i latent de la nostra província, ha tingut un grandíssim acolliment, ja que han sigut 54 els autors que han presentat els seus treballs al certamen i 181 les fotografies aportades". De totes elles, ha aclarit, "el jurat ha fet una selecció de 48 imatges que plasmen una visió o un relat sobre què és la sostenibilitat i la conservació mediambiental i com es percep".

La relació d'imatges i autors seleccionats pot consultar-se en l'apartat de Patrimoni Històric i Cultural de la web municipal: https://benidorm.org/

Pellicer ha recordat que les obres seleccionades s'exposaran en els espais d'art urbà Els Tolls, El Carrasco, Hispanitat, el Campo i Ponent "coincidint amb la temporada estival i, per tant, amb el moment de l'any en què Benidorm concentra el seu major volum de visitants, la qual cosa multiplica la visibilitat potencial d'estes imatges i amb ella el missatge en pro de la sostenibilitat d'esta exposició".

Una sostenibilitat, ha incidit, que "forma part de l'essència de Benidorm i en la qual la ciutat és tot un referent a nivell nacional i internacional".

L'edil ha recordat que "la sostenibilitat és la temàtica central de la programació de la Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural per a este tercer trimestre de l'any, amb esta exposició de la mà d'RGB Magazine, d'una banda, que s'inaugura el pròxim 8 de juliol, i amb una altra mostra en el nostre museu Boca del Calvari de la qual en els pròxims dies es coneixeran els primers detalls".