EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

02:59 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La quantia s'incrementa en 2.000 euros respecte a 2021

Benidorm destina 35.000 euros a ajudes per a les escoles d'educands de la Unió Musical, l'Illa i la Nova

20 juny 2022
Alumnos Escuela de Música de Benidorm en una actuación.

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat este matí la concessió de 35.040 euros per a finançar l'ensenyament musical de les escoles de música o educands.

En concret, la Unió Musical de Benidorm rebrà una ajuda de 12.000 euros, la Societat Musical l'Illa percebrà la quantitat d'11.040 euros i, finalment, la Societat Musical la Nova rebrà 12.000 euros, segons figura en la proposta presentada pels regidors de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i Educació, Maite Moreno.

Estes ajudes van ser convocades el passat 9 de maig i, després d'examinar les sol·licituds presentades, la Comissió de Valoració va acordar el 14 de juny sol·licitar a la Junta de Govern la concessió de les ajudes citades. Ara s'obri un període de deu dies per a presentar al·legacions i, si no n'hi haguera, la concessió s'entendrà definitiva.

Les ajudes es concedixen, segons ha explicat el regidor de Cultura per a "secundar i fomentar la labor cultural que realitzen les tres entitats musicals de la ciutat formant als futurs músics de Benidorm". L'Ajuntament destinarà enguany 3.440 euros més que en 2021.

Pérez ha aclarit que" la quantia concedida a cadascuna s'establix sobre la base de criteris objectius com el nombre d'alumnes educands, la plantilla de la mateixa banda i el còmput anual de despeses vinculades a l'escola".

El regidor de Cultura ha destacat que "l'esforç, no sols econòmic, dut a terme per les entitats musicals de Benidorm a partir de juny de 2020 per a recuperar la seua activitat com més prompte millor i en condicions de seguretat, tant quant a assajos com a classes i concerts". Això va permetre a la ciutat, ha continuat, "poder gaudir de diferents recitals al llarg de l'any fomentant així la cultura".

L'import concedit es pot destinar a finançar la mateixa escola d'educands, l'adquisició i reparació d'instruments i equips informàtics o per a cobrir els desplaçaments relacionats amb la seua activitat.

El regidor de Cultura ha reconegut "l'àmplia acció pedagògica que fan les tres entitats musicals en formar a les seues aules a les noves generacions de músics". "Molts d'estos educands –ha apuntat– passen posteriorment al Conservatori Municipal 'José Pérez Barceló', per a dur a terme els cursos de grau professional i molts s'integren en les bandes de la ciutat per a tocar de manera 'amateur' o acaben dedicant-se professionalment a la música".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file