EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

00:56 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La petició s'emmarca a l'empara de la convocatòria d'ajudes del Pla +Aigua 2021

Benidorm sol·licita una subvenció a la Diputació per a renovar dos bombes d'aigües residuals

28 setembre 2021
Benidorm solicita una subvención a la Diputación para renovar dos bombas de aguas residuales

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm ha aprovat la sol·licitud d'una subvenció a la Diputació Provincial d'Alacant per a escometre la renovació de dos bombes centrífugues submergibles d'aigües residuals de la línia de bombament de l'estació de Serra Gelada a la depuradora.

La subvenció de la Diputació finança el 50% del cost de totes dos bombes, el pressupost global de les quals ascendix a 149.994,82 euros, per la qual cosa l'ajuda de la institució provincial ascendirà a 75.000 euros.

L'Ajuntament de Benidorm ha sol·licitat la subvenció a l'empara de la convocatòria del pla d'ajudes a municipis i entitats locals de la província per a la realització i millora d'infraestructures hidràuliques de proveïment i sanejament: Pla +Aigua 2021.

El regidor de Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate, ha explicat que la ciutat disposa de dos línies de bombament des de Benidorm fins a la depuradora. "Una d'elles, la que va fer la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, patix trencaments sovint perquè les bombes no eren del model idoni" ha indicat l'edil.

Aqueixa circumstància ha provocat, segons precisava González de Zárate, que "la vida útil de les bombes haja sigut més curta del que s'esperava perquè estan molt desgastades i paralitzen la línia d'impulsió. S'han desgastat molt més ràpid per no haver instal·lat en el seu moment un model de gamma alta".

Per a la substitució de totes dos bombes s'ha comptat amb el criteri dels tècnics, per la qual cosa "les que s'instal·laran ara seran models adequats i amb totes les garanties per a no tindre cap problema mediambiental i seguir en l'avantguarda en qualsevol assumpte relacionat amb el cicle de l'aigua".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file