EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

14:54 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Poc núvol

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A més de les platges i les oficines de turisme municipals, 19 empreses locals van recollir ahir el seu certificat

Benidorm enaltix la qualitat de la seua oferta en el Dia Mundial del Turisme amb el lliurament de les distincions SICTED

28 setembre 2021
Benidorm ensalza la calidad de su oferta en el Día Mundial del Turismo con la entrega de las distinciones SICTED

La destinació Benidorm compta ja 64 empreses distingides

L'Ajuntament de Benidorm va celebrar ahir, 27 de setembre, el Dia Mundial del Turisme reivindicant la qualitat de la seua oferta turística amb el lliurament de les Distincions SICTED. Un sistema, el SICTED, promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) amb l'objectiu de millorar l'experiència i satisfacció del turista en les destinacions turístiques espanyoles.

En un acte celebrat en la sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm, l'alcalde, Toni Pérez, acompanyat per membres de la Corporació i en presència del diputat nacional, Agustín Almódobar, va entregar les distincions a un total de 19 empreses de la ciutat, així com a les platges i oficines de turisme de la ciutat.

Després del lliurament de distincions, l'alcalde va destacar el compromís de les empreses turístiques de Benidorm amb la qualitat, redundant d'esta manera en el destí i avançant cap a l'excel·lència.

En paraules del primer edil "Benidorm és més fort com a destí que abans de la pandèmia, perquè hem millorat la nostra imatge de seguretat i qualitat de serveis", fet que va atribuir tant al paper de l'administració i el treball de Visit Benidorm com "a l'esforç que heu realitzat des del teixit empresarial per a mantindre paràmetres de màxima qualitat en un moment que ha sigut molt difícil".

Toni Pérez també va valorar el fet que la celebració del Dia Mundial del Turisme se centrara en el lliurament dels distintius SICTED: "Crec que és l'encertat en estos moments, donar el protagonisme als qui esteu lluitant cada dia per a tirar avant al sector a Benidorm i el feu sense perdre de vista la qualitat que de serveis que volem oferir com a destinació".

Van recollir ahir la seua distinció els establiments Càmping Arena Blanca, Càmping Armanello, Càmping Internacional Almafrà, Costa Blanca Tour Services, D-Vore Gastrobar, Eurochange (Mediterrani i Juan Fuster Zaragoza), Fincas Arena, Gelateria Pinocchio, Hotel Madeira Centre, Hotels Poseidón (Poseidón, Poseidón Palace i Poseidón Playa), Hotel RH Corona del Mar, La Cava Aragonesa, Autocars JJ. Galera, Autocars Martínez, Immobiliària Rosemberg, Sonneil Rentals, Llorente Bus-Grup Avanza, Òptica Aquavisión i La Mejillonera. A estes empreses es van sumar les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas, el distintiu del qual va recollir la regidora de Platges, Mónica Gómez; i les Oficines de Turisme Centre i Racó.

En total, el destí Benidorm compta ja amb 64 empreses distingides.