EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

18:15 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament compensa així l'absència de pàrquing en el futur centre de salut projectat per Conselleria en el Racó de l'Oix

Benidorm crea un nou pàrquing dissuasori d'unes 250 places en Juan Fuster Zaragoza

28 setembre 2021
Benidorm crea un nuevo parking disuasorio de unas 250 plazas en Juan Fuster Zaragoza

Estarà connectat també amb el carrer Zamora i serà gratuït per a residents i turistes.

L'Ajuntament de Benidorm ha creat un nou aparcament dissuasori, en este cas en l'avinguda Juan Fuster Zaragoza i amb capacitat per a uns 250 vehicles, segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez, que juntament amb el regidor d'Obres i Mobilitat, José Ramón González de Zárate, ha visitat hui la parcel·la en la qual se situa este pàrquing i en la qual s'estan fent treballs d'adequació.

Toni Pérez ha explicat que "actualment existix una zona d'aparcament amb 148 places al costat dels camps de futbol 'Antonio López' i que dona servici als usuaris d'estes instal·lacions esportives i de la resta d'assistencials de la zona com el centre social La Torreta, l'hospital IMED Levante o el parc del Racó de l'Oix". No obstant això, "esta parcel·la és la que l'Ajuntament va cedir fa anys a la Conselleria de Sanitat per al nou centre de salut del Racó de l'Oix, en la qual esperem que més aviat prompte que tard s'inicie la construcció d'esta infraestructura sanitària".

"Avançant-nos, potser en molt, a l'inici d'estes obres, hem buscat un espai en el qual crear un aparcament dissuasori que no sols substituïsca l'actual, sinó que fins i tot tinga capacitat per a albergar més vehicles", ha precisat. Així, de les 148 places existents en la parcel·la actual, es passarà al voltant de 300.

L'alcalde ha aclarit que "en el seu moment des de l'Ajuntament sol·licitem a la Conselleria de Sanitat que l'edifici del nou centre de salut incloguera un pàrquing subterrani. No obstant això, el projecte bàsic presentat per Conselleria no contempla este servici i d'ací ve que hàgem buscat solucions alternatives per a dotar la zona de places d'aparcament 'extra' facilitant als usuaris d'estes instal·lacions i altres servicis públics poder estacionar en els voltants".

El nou aparcament dissuasori es localitza en una parcel·la situada en l'avinguda Juan Fuster Zaragoza, a l'altura de l'edifici Mar Blau, i que també compta amb accés des del carrer Zamora. Toni Pérez ha informat que "es tracta d'una parcel·la propietat d'un establiment hoteler pròxim, amb el qual hem signat un conveni per un període de dos anys". L'Ajuntament s'està encarregant de l'adequació de la parcel·la, en la qual es reservarà una zona per a ús de l'hotel.

Segons ha indicat, "este aparcament serà gratuït per a residents i turistes" i "estarà operatiu en un termini aproximat de dos setmanes, una vegada que els Servicis Tècnics municipals finalitzen els treballs d'adequació", que consistixen en la retirada del mur perimetral de la parcel·la que dona en l'avinguda Juan Fuster Zaragoza, crear un pas accessible amb escullera i instal·lació d'il·luminació.
 

Benidorm crea un nuevo parking disuasorio de unas 250 plazas en Juan Fuster Zaragoza
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 4
Audio file