EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

11:21 AM

HORA BENIDORM

21ºC

Núvol con lluvia escasa

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

90%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez recull el premi especial a Benidorm per ser un referent i per la seua dimensió i promoció turística internacional

Benidorm rep un nou guardó pel seu lideratge internacional

27 maig 2022
Premio.

El Perelló va premiar també a la Federació d'Oci i Turisme i al president d'AVA-ASAJA.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, va recollir ahir tard, en la primera Gala de la Tomaca del Perelló prèvia a la Fira que celebra la localitat albuferenca de la Ribera el pròxim cap de setmana, el premi especial concedit a la ciutat de Benidorm per la seua dimensió i promoció turística internacional, que l'ha convertida en referent nacional i internacional.

Pérez va agrair el guardó i va destacar l'esforç desenvolupat per esta ciutat per a "posicionar-se en lloc preferent, mantindre's i aconseguir el lideratge" que el premi reconeixia.

La Gala, primera que es realitza, prologa la tradicional Fira de la Tomaca del Perelló que se celebra enguany del 3 al 5 de juny centrada en el cultiu d'esta fruita botànica que ha assolit ser un referent nacional i que paral·lelament desplega unes jornades gastronòmiques centrades en ella i en el producte de proximitat.

Van ser també guardonats anit el president d'AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado, i la Federació d'Oci i Turisme (FOTUR). Al costat d'ells, diversos emprenedors i col·laboradors en la promoció de la tomaca, producte que ha donat renom al Perelló, així com a famílies productores. Un entranyable premi especial va ser per a la pionera emprenedora del cultiu en les terres riberenques de l'Albufera.