EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

10:44 AM

HORA BENIDORM

31ºC

Cel clar

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El pressupost de licitació ascendix a 900.374 euros i les obres duraran sis mesos des de la seua adjudicació

Benidorm aprova el contracte d'ampliació i millora de l'accessibilitat en el pavelló Raúl Mesa

27 maig 2022
Pabellón Raúl Mesa.

La Junta de Govern Local ha aprovat hui l'expedient de contractació de l'obra d'ampliació i millora de l'accessibilitat universal del pavelló Raúl Mesa i l'inici del procediment d'adjudicació del citat contracte, que es durà a terme mitjançant expedient ordinari i obert.

El pressupost de licitació ascendix a 900.374,81 euros i el termini previst de duració de les obres és de sis mesos.

L'actual pavelló té una antiguitat de més de trenta-cinc anys i presenta alguns problemes d'humitats i mancances propis de l'antiguitat del recinte. Per això és necessari executar actuacions de millora no sols en la coberta, sinó altres intervencions que permeten dotar a la instal·lació d'accessibilitat universal, així com d'espai per a espectadors, mitjans de comunicació, etc.

L'objecte de l'actuació, segons l'aprovat hui, consistirà en la reparació de la coberta per a solucionar els punts d'humitats. Esta labor se centrarà especialment en el suport de la coberta amb els murs perimetrals de tancament. Igualment, s'eliminarà el sistema de canalons d'evacuació d'aigües, que també té desperfectes, per a reconduir les aigües pluvials mitjançant escolament de coberta, que es derivarà a un nou canaló en la façana principal i un sistema de reconducció de l'abocament d'aigua en la façana nord o posterior.

D'igual forma s'ampliarà el pavelló cap al lateral Este, situat al costat de l'accés principal, construint una nova graderia per als espectadors. Davall de la nova graderia se situaran nous vestuaris i lavabos que permeten l'accessibilitat universal.

El que es pretén amb estes obres de millora és dotar a l'edificació de millors condicions d'ús i seguretat. Segons ha explicat l'alcalde Toni Pérez, es tracta d'un projecte "amb el qual se solucionen els problemes recurrents d'humitats després de més de trenta-cinc anys de funcionament i es dimensionen les instal·lacions a les necessitats esportives actuals".

L'alcalde ha subratllat que a l'hora de projectar esta intervenció "s'ha prevalgut la integració dels nous espais en l'entorn". A més, ha continuat, "continuem aprofundint en la nostra estratègia de millora constant de les instal·lacions de la ciutat esportiva Guillermo Amor per a oferir als i les esportistes de Benidorm les millors instal·lacions possibles".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file