EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

09:18 AM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Mónica Gómez aprofita la recepció als assistents a la reunió de Neurologia pediàtrica de SENEP

La regidora de Sanitat anima a pediatres a sumar-se la plantilla de l'Hospital Comarcal

27 maig 2022
Congreso Neurología Pedriática.

En la recepció oficial oferida ahir tard per l'Ajuntament de Benidorm als més de 400 assistents a la 44a reunió de la Societat Espanyola de Neurologia Pediàtrica, que fins al dissabte es desenvolupa a la nostra ciutat, la regidora de Sanitat, Mónica Gómez, després d'agrair la dedicació i lliurament del col·lectiu mèdic envers la Societat, especialment durant els dos últims anys, va traslladar als assistents la solidaritat i l'aplaudiment de la ciutat i l'Ajuntament de Benidorm.

Gómez va reconéixer el transcendental de l'especialitat mèdica de neurologia pediàtrica i els va desitjar que, a Benidorm, "en estos tres dies se centren en la ciència i la trobada professional, sense oblidar la possibilitat de l'oci i la diversió".

Eixint-se del guió habitual d'esta mena d'actes, la regidora de Sanitat de l'Ajuntament de Benidorm, va referir la situació que viu actualment l'Hospital Comarcal de la Marina Baixa en el seu servei de Pediatria i va animar "als presents a sumar-se a la plantilla". Mónica Gómez es va dirigir als congressistes demanant que "si algun dels presents té capacitat de vindre, millor hui que demà; estaríem encantats de rebre'ls". Va destacar la regidora les característiques de Benidorm i la comarca i les bondats de residir entre nosaltres.

Després de les seues paraules, la presidenta de SENEP, Ana Camacho, el doctor Francisco Carratalá, president del Comité organitzador i altres professionals presentes van comentar la situació amb els membres de la Corporació Municipal que van acudir a l'acte.

L'especialitat de pediatria, que no tenia visibilitat en les funcions mèdiques a causa de la falta d'ingressos en els centres per les condicions dels xicotets pacients, s'està demostrant de gran impacte a causa de les funcions que estos han de desenvolupar des dels primers moments l'embaràs fins a edats juvenils.

El govern local de Benidorm portarà al ple del dilluns dia 30 de maig una moció de les portaveus del grup municipal del PP, Lourdes Caselles i Mónica Gómez, per a instar i exigir a la Conselleria de Sanitat a "solucionar urgentment" la situació del Servei de Pediatria de l'Hospital Comarcal Marina Baixa, situació que han titllat de "greu".