EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

04:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm reitera el NO a la violència masclista amb un minut de silenci per la dona assassinada a Madrid

08 juny 2021
Benidorm reitera el NO a la violencia machista con un minuto de silencio por la mujer asesinada en Madrid

L'Ajuntament de Benidorm ha guardat este migdia un minut de silenci en memòria de l'última víctima de la violència de gènere a Espanya. La primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, han encapçalat la protesta silenciosa en la qual han participat membres dels grups polítics amb representació en la corporació i treballadors públics.

En esta ocasió s'ha homenatjat la memòria de la dona britànica de cinquanta-nou anys de la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón, que va ser suposadament assassinada ahir per la seua parella, de seixanta-sis, que també es va llevar la vida.

La Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, després de confirmar el presumpte crim, ha recordat que, amb esta, ja sumen 17 les dones assassinades per violència de gènere al nostre país en 2021; la víctima 1.095 de l'estadista que es comptabilitza des de 2003 i la novena des que el 9 de maig es va alçar l'estat d'alarma per la pandèmia de la Covid-19. D'altra banda, s'ha de constatar que encara s'investiga com a possible crim masclista, encara que sense confirmar, el d'una jove de 21 anys a Eivissa esdevingut el 3 del present mes.

La Regidoria d'Igualtat reitera que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en l'atenció a les víctimes de violència de gènere i recorda la conveniència, davant la més mínima sospita, de l'ús del telèfon contra la Violència de Gènere, el 016, que atén les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any, en 52 idiomes. Un número que, si bé no deixa rastre en la factura telefònica, convé esborrar del registre de trucades del telèfon.