EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

17:06 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm, present al World Travel Market

07 novembre 2016
Benidorm, presente en la World Travel Market

La fira de Regne Unit és una de les més importants del món i clau per a afermar el principal mercat estranger de la ciutat

La Fundació Turisme de Benidorm està participant des de hui i fins al dimecres, 9 de novembre, al World Travel Market (WTM), la fira turística del Regne Unit dirigida a professionals del sector i premsa i que és una de les més importants del món. Fins a Londres s'han desplaçat l'alcalde, Toni Pérez; la gerent de la Fundació, Leire Bilbao; personal de l'ens mixt i empresaris locals.

Durant els pròxims dies, els representants de Benidorm mantindran reunions amb operadors turístics, empreses de màrqueting, línies aèries i empreses de relacions públiques amb l'objectiu d'afermar el turisme britànic, el principal mercat estranger de la ciutat.

L'alcalde ha explicat que en estes reunions "es traçaran i planificaran noves accions i estratègies de cara als pròxims mesos en el mercat britànic", que "durant l'any 2016 ha registrat grans increments". En principi, segons les dades les quals disposa la Fundació, les vendes per a l'estiu del 2017 estan funcionant bé gràcies a l'increment de la connectivitat aèria entre el Regne Unit i l'aeroport d'Alacant-Elx. "Hem constatat des de primera hora, amb les reunions mantingudes, que les expectatives per a l'any pròxim en general no solament confirmen, sinó que augmenten per al mercat britànic i també per a uns altres com el Benelux, França o Escandinàvia", ha afegit.

"Malgrat estes previsions –ha indicat Pérez- no hem d'abaixar la guàrdia, bàsicament perquè la lliura està baixant i açò afecta la capacitat de la despesa dels turistes britànics i, per tant, pot repercutir negativament en el creixement esperat de visitants d'esta nacionalitat".

Benidorm participa en este WTM dins de l'estand de la Comunitat Valenciana, englobat a la vegada al pavelló d'Espanya. Per la fira, passen cada any al voltant d'una mitjana de 50.000 professionals i periodistes.

Estratègia 2017

Des de la Fundació Turisme de Benidorm s'està ultimant ja l'estratègia promocional per a 2017, en la qual destaquen les accions directes i coordinades amb les Oficines de Turespaña a l'estranger, amb l'Agència Valenciana de Turisme i amb el Patronat de Turisme de la Costa Blanca. Els principals eixos d'eixa estratègia pivoten entre el 'comerkating' amb operadors turístics i altres accions publicitàries i per a maximitzar el pressupost. Així mateix, està prevista l'assistència a fires especialitzades en turisme esportiu i accions específiques per al sector LGBT i sènior de cara a la temporada d'hivern; i es mantindran les accions amb premsa, 'bloggers' i 'influencers'.