EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

08:43 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Compromís sol•licita que la il•luminació de Nadal arribe a tots els barris de Benidorm

07 novembre 2016
Compromís solicita que la iluminación de Navidad llegue a todos los barrios de Benidorm
El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha demanat en comissió informativa que l’Ajuntament faça arribar els llums de Nadal a tots els barris de la ciutat. Esta petició s’ha realitzat després que el regidor de Festes, a pregunta del propi portaveu, constestara que la il•luminació de les pròximes festes nadalenques s’ubicarà als carrers del centre de la ciutat, l’Avinguda de Beniardà i l’Avinguda d’Andalusia. Bigorra considera que es podria fer un mínim esforç perquè Ponent, la Cala i el Racó també tingueren il•luminació i decoració en estes dates.

“Els veïns i veïnes del Racó o de la Cala ens han expressat en diferents moments que ells també volen tindre ambientació de Nadal en els seus barris, com la tindran en el centre de la ciutat i en altres avingudes de Benidorm, per això hem fet esta queixa en comissió informativa”, ha indicat Bigorra.

El portaveu ha informat que l’Ajuntament només preveu col•locar llums i decoració de Nadal a diferents carrers dels centre, a l’avinguda Jaume I, l’avinguda Mediterrani, l’avinguda de Beniardà i l’Avinguda d’Andalusia. En eixe sentit, Bigorra considera que, seguint la lògica que sembla tenir l’Ajuntament d’instal•lar la il•luminació de Nadal a les grans avingudes, almenys caldria considerar posar a l’Avinguda de la Vila Joiosa (la Cala) o a l’Avinguda de l’Atmella de Mar i del Doctor Severo Ochoa (el Racó).

“Quan falta aproximadament un mes per encetar la campanya nadalenca, creiem que encara està l’Ajuntament a temps de contractar una empresa perquè pose il•luminació i decoració en estos barris de la ciutat”, ha considerat. A més, ha explicat que, tot i que el pressupost de la regidoria de Festes és limitat, es pot fer una il•luminació amb un bon preu.

“Accions com esta, la d’ampliar la il•luminació i la decoració de Nadal a racons principals de la ciutat, permeten refermar amb un gest mínim molt simbòlic el sentiment de pertinença de Benidorm en tots els barris”, ha finalitzat.