EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:37 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La regidora d'esports destaca la gran oferta, "centrada en la iniciació" i en "la pràctica esportiva saludable"

Benidorm oferix cursos d'iniciació esportiva a través de les 7 escoles esportives municipals, 2 no municipals i 9 clubs esportius locals

08 setembre 2022
Escuelas Deportivas.

Els empadronats a Benidorm podran inscriure's des del dilluns 12 de setembre i els no empadronats des del dilluns dia 19.

La Regidoria d'Esports inicia el dilluns la inscripció en les activitats que per al curs 2022-2023 es programen a les Escoles Esportives Municipals i clubs locals oferint cursos de natació, aiguagim, gimnàstica, carrera a peu, pilota valenciana, patinatge, pàdel, tenis, vòlei, taekwondo, handbol, gimnàstica rítmica, bàsquet, defensa personal, arts marcials, natació artística, rugbi i voleibol de platja, al costat de les pràctiques i activitats esportives de l'Escola Municipal de Diversitat Funcional.

La regidora d'esports Mariló Cebreros ha destacat que enguany "l'oferta de cursos i activitats se centra en la iniciació" buscant, va dir, "fomentar la pràctica esportiva saludable" al mateix temps que "s'intenta oferir la varietat més gran possible d'activitats i disciplines esportives".

Els cursos programats, que desenvoluparan del 3 d'octubre al 31 de maig subjectes al calendari escolar i els festius habituals, tindran un cost entre els 10 i els 20 euros mensuals. En pàdel, els cursets seran quadrimestrals.

Una activitat sense quota, va destacar la regidora, "serà la gimnàstica de manteniment a la platja que tindrà punts concrets en Llevant, Ponent i Parc d'Elx conformement a un calendari setmanal i horaris concrets.

Les particularitats d'esta programació es poden descarregar a través d'un codi QR i en la web municipal, Regidoria d'Esports. https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/deportes/escuelas-depo…

Segons ha explicat la regidora Cebreros, "les inscripcions podran realitzar-se en formes en línia i presencial". En el cas d'optar per la via telemàtica, es podrà emplenar des de l'enllaç: https://deportesbenidorm.deporsite.net/inscripcionactividades

En cas d'optar a formalitzar-la de manera presencial, ha detallat l'edil, "l'interessat/a podrà acudir a la Regidoria d'Esports, a qualsevol de les extensions administratives municipals o al Palau d'Esports l'Illa de Benidorm".

Cebreros ha recordat que "tots els inscrits disposaran d'assegurança mèdica durant la realització de la pràctica esportiva a les escoles municipals" així com que "totes les activitats esportives s'adaptaran a la normativa sanitària vigent a cada moment".

El requisit d'obligatorietat vigent és el d'assistir mensualment al 75% de les classes programades i ha recordat Cebreros que "s'aplicaran descomptes en casos de famílies nombroses, monoparentals i d'acolliment, així com grau de discapacitat o beneficiari de renda garantida de ciutadania i abonats a instal·lacions esportives", recordant que no són acumulatius.

El fullet de la programació de les escoles esportives municipals es pot baixar des del codi QR del cartell de les activitats del curs estant incloses les activitats de les Escoles Municipals de Gimnàstica, Natació, carrera a peu, Diversitat Funcional, pilota valenciana i tenis, les no municipals de pàdel i tenis, i les iniciatives dels clubs locals: Club Voleibol Platja de Ponent, Club Madukwan Benidorm, Club Handbol Benidorm, Club de Gimnàs Rítmica, Club Bàsquet Benidorm, Associació de Defensa Personal Costa Blanca, Club Natació Artística PSWater Benidorm, Benidorm Rugbi Club i Club Voleibol Platges de Benidorm.

 

Audios relacionados
Corte voz 1 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Mariló Cebreros
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 6 Mariló Cebreros
Audio file