EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:08 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La JGL ha aprovat prolongar fins al 16 de setembre el període de sol·licitud d'estes ajudes, finançades amb una subvenció de Diputació

Ampliat el termini per a sol·licitar les ajudes de fins a 1.000 euros per a empreses de transport de passatgers, taxi i autoescoles

08 setembre 2022
Ayudas Transporte

L'Ajuntament de Benidorm ha ampliat fins al pròxim 16 de setembre el termini per a sol·licitar les noves ajudes de fins a 1.000 euros dirigides a autònoms i empreses de transport de passatgers, sector del taxi i autoescoles. Així ho ha aprovat hui la Junta de Govern Local (JGL) per a "afavorir que el màxim nombre d'autònoms i empreses es beneficien d'esta línia d'ajudes orientada a minimitzar els efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia", ha explicat amb la regidora de Desenvolupament Local, Mónica Gómez. L'edil ha recordat que esta convocatòria es finança íntegrament a través d'una subvenció de 292.491 euros que l'Ajuntament de Benidorm ha obtingut de la Diputació Provincial d'Alacant.

Gómez ha recordat que "amb estes ajudes tractem d'alleujar la situació per la qual han hagut de travessar estos sectors durant la pandèmia, a la qual han sigut molt sensibles i de la qual encara estan tractant de remuntar".

Com en altres ajudes de similars característiques, les sol·licituds han de presentar-se de manera telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament, a través de l'enllaç https://sede.benidorm.org/catalogo-de-servicios/dipcov/.

Segons establixen les bases, poden optar a esta ajuda les pimes, microempreses o empresaris autònoms amb domicili fiscal a Benidorm que exercisquen la seua activitat en els CNAEs 4931 Transport urbà i suburbà de passatgers, 4932 Transports de taxi, 4939 Tipus de transport terrestre de passatgers, 5010 Transport marítim de passatgers i 8553 Activitats de les escoles de conducció i pilotatge.

Entre els requisits està que la mitjana mensual de facturació dels mesos perquè es vaja a sol·licitar l'ajuda –que han d'estar compresos entre l'1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022- haja sigut igual o inferior a la mitjana facturada en els mateixos mesos de 2019.

Gómez ha animat a les empreses i autònoms d'estos sectors a "aprofitar esta ampliació de termini i acollir-se a esta ajuda extraordinària que se suma a les nombroses línies i convocatòries impulsades per l'Ajuntament de Benidorm per a ajudar al teixit productiu local".