EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:32 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La quantitat ascendix a 133.100 euros, el 100% de l'actuació

Benidorm obté una subvenció de la Diputació per a substituir la gespa artificial del camp de futbol annex al Guillermo Amor

26 juliol 2022
Campo Fútbol de Foietes.

L'Ajuntament de Benidorm ha obtingut una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant per a procedir a la substitució de la gespa artificial del camp de futbol annex al Guillermo Amor, segons consta en l'anunci publicat ahir pel Butlletí Oficial de la Província d'Alacant.

La subvenció s'emmarca dins de la convocatòria per a la concessió d'ajudes per a la substitució de la gespa artificial dels camps de futbol municipals corresponent a l'anualitat 2022, a la qual l'entitat provincial ha destinat un total de 2.294.928,39 euros.

La intervenció haurà d'estar finalitzada abans del 2 d'octubre de 2023 i l'Ajuntament serà l'encarregat d'assumir tota la responsabilitat de la realització, a més de col·locar un cartell a peu d'obra i en lloc visible.

La Diputació ha concedit a Benidorm 133.100 euros, una quantitat que es correspon amb el 100% de l'actuació, inclòs el projecte d'execució.

Els tècnics municipals van considerar que l'estat de la gespa artificial del camp de futbol annex feia necessària la seua substitució a causa del pas dels anys des que es va instal·lar i al fet que ha sigut escenari de nombroses activitats i muntatges d'esdeveniments, per la qual cosa s'ha optat per una substitució total en lloc de renovacions parcials. A més, la nova gespa que es col·locarà serà d'última generació, major durabilitat, més còmode i menys abrasiu per als esportistes que exercixen allí la seua activitat.

La regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha ressaltat que "el terreny de joc té més de deu anys d'antiguitat i per això és necessari escometre la substitució, per a això decidim acudir a la convocatòria de subvencions de la Diputació, que sempre ha atés les nostres sol·licituds".

Cebreros ha recalcat que esta intervenció "s'emmarca en l'obstinació de la Regidoria per millorar contínuament les instal·lacions esportives de la ciutat perquè els nostres esportistes puguen practicar les seues especialitats en les millors condicions".

L'edil ha recordat en eixe sentit actuacions recents com la reconstrucció de la pista poliesportiva a l'aire lliure de Foietes i altres com la millora de l'eficiència i accessibilitat al Palau d'Esports o la millora de l'accessibilitat universal del pavelló Raúl Mesa.

Audios relacionados
Corte voz 1 Mariló Cebreros
Audio file