EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

14:49 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En el projecte col·laboren la FAMPA Marina Baixa, les AMPA dels centres, l'Ajuntament i Animacions Trokoló

Onze col·legis oferixen este curs 'Escola Matinera' i de 'Vesprada' per a afavorir la conciliació.

26 juliol 2022
Escola Matinera.

Es requerix un mínim de 10 alumnes per a llançar el servici en cada centre
El curs passat operà en 5 CEIP.

Onze CEIP de Benidorm oferixen per al pròxim curs 2022/2023 'Escola Matinera' i de 'Vesprada', un servici "d'atenció als alumnes d'Infantil i Primària abans i després de l'horari lectiu i amb el qual s'afavorix la conciliació familiar i laboral", tal com ha explicat la regidora d'Educació, Maite Moreno. Este servici està "atés per monitors que durant el temps que l'alumnat passa en l''Escola Matinera' i de 'Vesprada' s'encarrega de fer activitats lúdic-educatives, preparar sessions de jocs de taula o de dinàmica i ús de joguets". "És, per tant, un temps que els xiquets i xiquetes passen jugant i aprenent", ha agregat.

Este projecte, que el curs passat va estar operatiu en cinc col·legis de Benidorm, "naix de la col·laboració entre la FAMPA Marina Baixa, les AMPA de cada centre, l'Ajuntament i l'empresa que s'encarregarà de la gestió del servici, Animacions Trokoló".

En principi, 'Escola Matinera' i de 'Vesprada' s'oferirà en els CEIP la Cala, el Murtal, Miguel Hernández, Ausiàs March, Aitana, Vasco Núñez de Balboa, Bautista Lledó, Puig Campana, els Tolls, Gabriel Miró i Leonor Canalejas. L'edil ha aclarit que "per a poder llançar el servici en qualsevol dels centres en els quals s'oferix és necessari un mínim de 10 alumnes", i ha agregat que "el servici es pot utilitzar cada dia o bé de manera eventual segons les necessitats".

Així, el servei continuat durant de l''Escola Matinera' serà de 35 euros al mes per a les famílies associades a l'AMPA del centre i de 50 euros per a les no associades, mentre que el servici complet en els mesos de juny i setembre serà de 26 euros. A més, es poden optar per la modalitat de dos setmanes d'assistència al mes –que poden ser alternatives– per 25 euros les famílies associades i 40 les no associades: o bé adquirir bons de cinc dies per 25 i 35 euros respectivament. Estos mateixos preus s'apliquen a l''Escola de Vesprada'. Les famílies amb més d'un menor usuari del servici tindran un descompte de 3,5 euros aplicable només al mes complet.

Moreno ha avançat que "a través dels Crèdits de Cooperació Municipal que l'Ajuntament posa a la disposició de tots els CEIP de Benidorm, els centres podran subvencionar l'assistència a l''Escola Matinera' i de 'Vesprada' a les famílies amb menys recursos".

L'horari d'entrada de l''Escola Matinera' és des de les 07.30 hores, i el de 'Vesprada' de 15.00 a 17.00 hores.

La preinscripció podrà realitzar-se de manera en línia des de dilluns que ve 1 d'agost fins al dia 25 d'eixe mes en https://www.trokolo.com/inscripcionbenidorm. La primera setmana de setembre s'informarà les famílies si el seu centre compta amb suficient alumnat.

Per a més informació, es pot contactar amb info@animacionestrokolo.com, administracion@fampamarinabaixa.es o l'AMPA del centre escolar.