EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

14:17 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm obri i tanca el 8é Fòrum d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana-Greencities de Màlaga

07 juny 2017
Benidorm abre y cierra el 8º Foro de Inteligencia y Sostenibilidad Urbana-Greencities de Málaga

L'alcalde exposa l'experiència de la ciutat i el seu model de DTI

Benidorm està present estos dies de forma molt activa en el huité Fòrum d'Intel·ligència i Sostenibilitat Urbana Greencities que s'ha inaugurat este matí en el Palau de Fires i Congressos de Màlaga. Ha sigut la Secretària d'Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació i Agenda Digital (SESIAD), dependent del Ministeri de Turisme, la que ha propiciat que Benidorm prenga part en este fòrum com "d'exemple d'èxit", obrint i tancant la programació.

De fet, la primera activitat d'este fòrum ha sigut una Trobada d'Alcaldes, en la qual Toni Pérez ha participat al costat del seu homòleg de Manizales (Colòmbia), Octavio Cardona. Esta activitat ha servit a l'alcalde per a exposar com Benidorm "s'ha convertit en el primer municipi en el qual s'ha testat amb èxit, de la mà del Govern d'Espanya i Seggitur, la nova Norma UNE178501, que regula la gestió de les Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI).

En la seua intervenció, l'alcalde ha narrat l'experiència de Benidorm en la seua carrera per ser DTI, així com el treball que s'ha fet en matèria d'innovació "fins a aconseguir que la Fundació Visit Benidorm siga la primera certificada per AENOR en vigilància tecnològica i intel·ligència competitiva".

Davant l'auditori, l'alcalde també ha parlat de la tecnologia 'beacons', de la implantació de wifi en les platges i en punts de gran afluència, i de la tornada que ambdós iniciatives tenen per a la ciutat a l'hora de planificar accions de promoció i de gestionar la destinació de forma més eficient i eficaç.

Pérez ha defensat també l'aposta per les polítiques i projectes inclusius que garantisquen l'accessibilitat universal, i una vegada més ha incidit que el model urbanístic de Benidorm és el més sostenible, el que consumix menys territori i menys recursos naturals.

A més de per a il·lustrar la seua experiència i prendre nota de les d'altres destinacions o ciutats, este Fòrum Greencities està servint a Benidorm per a entrar en contacte amb representants d'altres localitats i amb professionals especialització en solucions 'smart'.

La presència de Benidorm en este Fòrum Greencities s'ha complementat amb un panell informatiu en l'estand del Ministeri sobre el sistema d'intel·ligència turística, i en la intervenció en diferents programes o taules. Dins d'estes últimes, demà la gerent de la Fundació Visit Benidorm, Leire Bilbao, prendrà part en una taula redona sobre 'Com fer de la teua ciutat una destinació turística intel·ligent'. Una taula que tancarà la programació del 8é Fòrum d'Intel·ligència Turística i Sostenibilitat Urbana.